Få mere ud af Touren med DR

DR er helt tæt på Tour de France. Følg etaperne live på web og på P3 og se højdepunkter på DR1 hver aften.

DR Tour holdet: Alex Pedersen, Mathias Buch Jensen, Louise Bjerregaard, Henrik Liniger og Ulrik Jensen (Foto: Ulla Voigt © DR)

Uanset om man er på ferie, arbejde eller bare ikke ønsker at bruge de varme sommereftermiddage foran fjernsynet, skal danskerne ikke snydes for de store øjeblikke i verdens hårdeste og mest prestigefyldte cykelløb Tour de France.

Med dagens højdepunkter hver aften på DR1, direkte transmissioner på P3 samt debat og løbende opdateringer på dr.dk, får danskerne den fulde pakke på DR.

Overblik på DR1

Hver aften under løbet har du mulighed for at se alle højdepunkterne fra dagens etape i programmet ’Aftentour’ på DR1.

DR Sporten tilbyder 25 minutters sammendrag, der skaber overblik. Den tidligere cykelrytter Alex Pedersen er den faste ekspert i studiet. Der vil være seneste nyt fra Frankrig, et kig bag kulisserne, den menneskelige historie, nærgående portrætter af løbets barske virkelighed samt masser af begejstring og det karakteristiske drama, som hvert år udvikler sig i en uforudseelig retning og gør løbet enestående.

Louise Bjerregaard er DR1s ankerkvinde i TV-Byen. Som reportere har DR1 sendt Carsten Ritter og Søren Reedtz, der har erfaring fra at dække Tour de France tidligere samt Niels Christian Jung, som nogle måske vil huske for hans prisbelønnede cykeldokumentar ’Tavshedens pris’, der gik helt tæt på dopingspøgelset i cykelsporten.

Direkte på P3

Kan man ikke vente til om aftenen, er det også muligt at følge alle etaperne direkte på DR. Hvor man end befinder sig i det flade sommer-Danmark, er bjergene og årets Tour de France nemlig ikke længere væk end P3.

DR Sportens Ulrik Jensen og Mathias Buch Jensen, der til daglig er vært på P3s 'Stram Op', vil hver eftermiddag tale Tour de France og spille god musik, og så har de ligesom 'Aftentouren' besøg af cykelekspert Alex Pedersen. Og med Henrik Liniger ved ruten i Frankrig, kan lytterne være sikre på løbende at få energiske meldinger fra samtlige af årets etaper.

P3 følger de spændende etapeafslutninger på nært hold fra kl. 15.00-18.00, men stiller også løbende om, når der sker en interessant udvikling i løbet af dagen.

Debat og opdatering på Nettet

Her på hjemmesiden kan du følge udviklingen på dagens etape direkte via vores live-ticker.

Du kan også deltage i Tour de France Manager-spillet, hvor du kan teste dit manager-talent mod dine venner og kolleger.

Endelig kan du også deltage i debatten og selvfølgelig få de seneste nyheder fra verdens største cykelløb.

Og hvis computeren ikke er tændt, dækker Tekst TV også løbet fra side 800.

Facebook
Twitter