AC har dårlige minder om mexicanske Chicharito: 'Han spiller rigtig godt'

Det danske forsvar kan i lørdagens testkamp komme til stå overfor den mest scorende mexicanske landsholdsspiller gennem tiden.

Chicharito (midten) jubler i Real Madrid-dagene sammen med Cristiano Ronaldo (højre) og Marcelo (venstre). (Foto: Marcelo Del Pozo © Scanpix)

Når Danmark løber på banen til lørdagens testkamp mod Mexico, så risikerer midterforsvareren Andreas Christensen at komme til at stå over for den mexicanske angriber Javier ”Chicharito” Hernández.

Den 175 centimeter høje målmager kan give de fleste forsvarsspillere grå hår i hovedet, men den danske Chelsea-forsvarer har et specielt dårligt minde om West Ham-angriberen.

- Jeg spillede mod ham engang, da han var i Bayer Leverkusen, og der tabte vi (Borussia Mönchengladbach, red.) altså 0-5. Jeg havde heldigvis ikke personligt så stor skyld i det, men det havde han, siger Andreas Christensen.

Mexicaneren scorede tre af kampens fem mål på blot 13 minutter den dag i december 2015, og Andreas Christensen peger på flere ting, der er med til at gøre den 30-årige angriber så farlig for et forsvar.

- Han spiller rigtig godt, er svær at dække op og løber en masse. Han dukker op på de rigtige tidspunkter.

Målfarlig herre

Chicharito er den mest scorende gennem tiden på det mexicanske landshold med 49 mål i 100 kampe, og kigger man videre på statistikkerne, så vidner de da også om en usædvanlig målnæse.

I Bayer Leverkusen spillede han 76 kampe og scorede 39 mål, i Real Madrid blev det til 33 kampe og 9 mål, mens han i Manchester United scorede 59 mål i 158 kampe.

Skiftet til West Ham i Premier League for et lille års tid siden har ikke været en ubetinget succes, men alligevel står mexicaneren noteret for 8 mål i 33 kampe.

Danmarks kamp mod Mexico spilles klokken 20.00, og det foregår på Brøndby Stadion.

Kampen kan følges i LIGA på P7 Mix.

Facebook
Twitter