Dalsgaard mod Perišić: 'Den største stjerne jeg har stået overfor'

Den danske højre back står over for en af Kroatiens største profiler

Der er rigeligt med stjernestøv på det kroatiske hold, der venter Danmark i ottendedelsfinalen på søndag. Modric, Rakitic, Manzukic og så 29-årige Ivan Perišić, der på sin venstrekant vil blive en direkte modspiller til Danmarks Henrik Dalsgaard.

-Det bliver en stor oplevelse. Han kan nogle tricks med bolden og er blevet rygtet til Manchester United flere gange, så der er ingen tvivl om hans kvalitet, siger den danske højre back.

Dalsgaard kalder Inter-spilleren den måske største stjerne, han nogensinde har stået over for.

Masser af video med hans favorittricks

Generelt mener Henrik Dalsgaard, at danskerne skal forsøge at prikke til balkanspillernes temperament.

-Vi skal ind og stikke lidt til dem og få dem lidt i ubalance. Forhåbentlig kan vi presse dem hårdt, og lige komme til at losse lidt ekstra til dem, siger han.

Forberedelsen til mødet med Kroatien og i hans eget tilfælde Ivan Perišić er allerede i gang. Landsholdets videomand har som altid klippet videosekvenser på alle modstanderens spillere, så alle danske spillere kan forberede sig på deres egen opgave.

-Hvis der er nogle tricks, han godt kan lide at lave, så forbereder jeg mig på dem. Jeg har set video med ham fra de seneste fem-seks kampe, siger Henrik Dalsgaard.

Dalsgaard spiller til daglig i Brentford i den næstbedste engelske række og spiller på søndag sin A-landskamp nummer 15 for Danmark.

Danmark - Kroatien kan ses på DR1 eller høres på P3.

FacebookTwitter