DBU: 'Stadig muligt at få billetter til Kroatien-kamp'

Hvis du drømmer om at komme ind og se morgendagens ottendedelsfinale mod Kroatien, så er det stadig muligt at få billetter.

Danske fans før kampen mellem Danmark-Frankrig på Luzhniki Stadion i Moskva tirsdag den 26 juni 2018. (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

Det danske landshold kommer nok til at spejde lidt efter den berømte 12. mand, når de i morgen løber ind på Nisjnij Novgorod Stadion til kampen mod Kroatien.

Der er plads til godt 45.000 på stadionet, men ifølge kommunikationschef i DBU Jakob Høyer, så bliver der langt mellem de rød/hvide roligans på lægterne.

- Vi kender ikke det fuldstændige antal, fordi der er danske fans, der både køber via FIFAs hjemmeside og via DBU, men vi forventer op imod 1.000 danske fans op til kampen mod Kroatien.

Men der er jo som bekendt intet, der er så skidt, at det ikke er godt for noget – eller i dette tilfælde for nogen.

For det lave antal solgte billetter betyder nemlig, at det stadig er muligt at sikre sig en billet til morgendagens kamp.

- Det er stadig er muligt at købe via FIFAs hjemmeside, og vi har også nogle billetter tilbage. Så hvis man står i Rusland uden billet, så er der stadig mulighed for at komme ind og opleve kampen, fortæller Jakob Høyer.

Prisen på billetterne ligger på mellem 1000 og 1500 kroner.

Kampen mod Kroatien fløjtes i gang i morgen aften kl. 20.00

Den bliver vist direkte på DR1 med optakt fra kl. 20.

Du kan også følge kampen på DR.dk eller i radioen i "VM på P3".

Facebook
Twitter