Diego Maradona afviser hospitalsrygter og sender kys til alle

Legenden Diego Maradona tiltrak sig en del opmærksomhed under Argentinas sejr over Nigeria, da han først var helt i hopla, inden han senere måtte have lægehjælp.

Det var mærkværdige scener, der udspillede sig i VIP-boksen under den afgørende kamp mellem Argentina og Nigeria. (Foto: Lee Smith © Scanpix)

Det var ikke kun på grønsværen, der var drama, da Argentina tirsdag aften slog Nigeria 2-1 og sikrede sig avancement til ottendedelsfinalen ved VM-slutrunden i fodbold.

På tilskuertribunen tog den argentinske legende Diego Maradona en del af opmærksomheden, da han var en særdeles medlevende tilskuer til kampen.

Efter den argentinske sejr var i hus, viste tv-optagelser en fuldstændigt udmattet Maradona, som på sin VIP-plads på stadion i Sankt Petersborg blev tilset af førstehjælpspersonale.

En af personerne ses tage pulsen på Maradona, og det amerikanske medie ESPN skriver, at han efterfølgende blev kørt til et lokalt hospital.

Men dette afviser hovedpersonen onsdag på de sociale medier.

- Jeg vil gerne fortælle alle, at jeg har det fint. Jeg er ikke og har ikke været indlagt, skriver han på sin Instagram-profil.

Maradona fortæller, at han blev ramt af smerter i nakken i pausen af kampen, da Argentina førte 1-0.

- Jeg blev tilset af en læge, og han anbefalede mig at gå hjem før anden halvleg. Men jeg ønskede at blive, for vi (Argentina, red.) risikerede det hele (at ryge ud af VM, red.).

- Hvordan skulle jeg kunne gå. Jeg sender kys til alle. Tak for støtten, skriver Diego Maradona.

Argentina listede sig videre

Argentina skulle vinde kampen mod Nigeria for at gå videre fra gruppen, men det holdt hårdt. Først i det 86. minut kom forløsningen, da forsvarsspilleren Marcos Rojos scorede til 2-1.

Både inden og under kampen havde Maradona sit eget lille show kørende på tribunen. Under opvarmningen inviterede han en kvindelig tilhænger af Nigeria op til sin loge, hvor han dansede med hende.

Svingommen blev vist på storskærmen til stor jubel fra begge holds tilhængere. Mange filmede den med deres mobilkameraer og delte optagelserne på sociale medier.

Maradona jublede vildt, da Lionel Messi bragte Argentina foran tidligt i kampen, men senere lod det til, at energien sivede ud af den 57-årige eksspiller. I pausen blev han således siddende på sin plads med lukkede øjne, som om han var faldet i søvn.

Da Rojo satte vindermålet ind i kampens slutning, var Maradona i fuld vigør igen og markerede scoringen ved at give fingeren til tilskuerne på tribunen under sin sektion.

Diego Maradona anses for at være en af de bedste fodboldspillere i historien, og han førte sit land til VM-triumf i 1986.

Artiklen er blevet opdateret med citater fra Diego Maradona.

DR Sporten og Ritzau

Facebook
Twitter