GRAFIK Se landsholdets hektiske VM-kalender

Landsholdet får travlt på sin tur til VM i Rusland, hvor kampe, træninger og pressemøder fylder deres kalender op.

Udover at spille fodbold kommer landsholdet også til at flyve i omegnen af 11.000 kilometer, mens de er til VM i Rusland. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix) (Foto: © LISELOTTE SABROE, Scanpix)

Der kommer til at være smæk på både inde på banen og udenfor, når landsholdet tager afsted for at forsvare de danske farver ved fodbold-VM i Rusland.

Fra holdet forlader Københavns lufthavn den 11. juni og indtil pressekonferencen efter den sidste gruppekamp mod Frankrig, venter der spillerne og staben et tætpakket program og seks flyvninger.

Danskerne har base i Anapa ved sortehavet, og her kommer de til at tilbringe størstedelen af tiden i Rusland. Derfra kommer de også til at flyve fra, når turen går til de tre stadioner, hvor Danmarks gruppekampe skal spilles.

Det danske landshold får fornøjelsen af at spille i byerne: Saransk, Samara og Moskva. Alle tre stadioner ligger godt og vel 1500 kilometer fra træningslejren, så spillerne må forberede sig på en del transport.

På kortet er den danske træningslejr og VM-stadionerne markerede. Tryk på pilene under kortet for at se, hvordan landsholdet rejser rundt under VM.

Luftens helte

Udover de mange timer med træning og kamp på grønsværen kommer landsholdsspillerne også til at blive hjemmevante i det russiske luftrum.

I alt kommer landsholdet nemlig til at flyve tæt på 11.000 kilometer fra den 11. juni - 26. juni. Og så venter der stadig væk som minimum en flyvetur hjem fra Rusland, som naturligvis bliver afgjort af, hvor langt holdet kommer ved turneringen.

Dag for dag:

Mandag 11/06 Afrejse fra København til Anapa.

12/06-14/06 træningslejr i Anapa.

Torsdag 14/06 Afrejse med fly til Saransk.

Fredag 15/6 Pressekonference Mordovia Arena i Saransk.

Lørdag 16/6 Kamp Peru - Danmark på Mordovia Arena i Saransk. Kl. 18.00.

Afrejse med fly tilbage til Anapa.

17/06-19/06 Træningslejr i Anapa.

19/06 Afrejse med fly til Samara.

Onsdag 20/6 Pressekonference før kampen mod Australien på Samara Arena i Samara.

Torsdag 21/06 Australien- Danmark i Samara Arena 14.00.

Afrejse med fly tilbage til Anapa.

22/06-24/06 Træningslejr i Anapa.

Mandag 25/06 Afrejse med fly til Moskva.

Pressekonference før kampen mod Frankrig i Moskva.

Tirsdag 26/06 Kamp mod Frankrig - Danmark på Luzhniki Stadium i Moskva 16.00.