Kaptajn Kjær og kampvognen Corner: Her er profilerne på det danske tegneserielandshold

De danske landsholdspillere har været en tur på tegnebrættet og vises her fra deres bedste sider.

En karikeret udgave af det danske fodboldlandshold. (Foto: Mik Jensen © Dr)

Hvordan ville landsholdsspillerne se ud, hvis de spillede hovedrollerne i en tegneserie?

Det kommer DR Sporten her med sit bud på, hvor vi viser en række af landets bedste fodboldspillere i en noget karikeret udgave.

Kasper Schmeichel

Målmanden og Danmarks sidste skanse, der piller glansen af alverdens stjerneangribere. Har arvet de gode gener fra sin far, Peter, men perfektionisten i ham vil sige, at succesen udelukkende er kommet via hårdt arbejde.

(Foto: Mik Jensen © Dr)

Simon Kjær

Kaptajnen, der styrer sine tropper med hård hånd. Han er bomstærk, går forrest i alle dueller og spiser modstanderne til morgenmad. Han råber sine medspillere op nede bagfra og banker energi og gejst ind i holdet.

(Foto: Mik Jensen © Dr)

Thomas Delaney

Midtbanekrigeren med det smukke, krøllede hår. Løber og løber, indtil alle kræfter er brugt, og giver alt for Danmark. Han er landsholdets artige dreng, der altid er glad og høflig. Kan kendes på tandpastasmilet, der er pakket ind i et mildest talt beskedent skæg.

(Foto: Mik Jensen © Dr)

Christian Eriksen

Kreatøren, magikeren, superstjernen. Finder hullerne i selv de bedste forsvar og sætter medspillerne op, hvis han ikke selv gider at sparke bolden i kassen. Lige så stor en chef han er på banen, lige så rolig og ydmyg er han uden for kridtstregerne. Succesen stiger ham ikke til hovedet, selvom den måske burde.

(Foto: Mik Jensen © Dr)

Pione Sisto

Snurretoppen, der dribler ud og ind mellem modspillerne. Tager flere jongleringer med en appelsin, end de fleste kan med en fodbold, og kan alle de ting, som resten af landsholdet ikke kan. Er et hoved lavere end alle andre, men er til gengæld hurtig og har vævre, rappe fødder.

(Foto: Mik Jensen © dr)

Andreas Cornelius

Den store dreng i klassen, der som en kampvogn moser sig igennem fjendens linjer. Ødelægger forsvarspillere med sine brede skuldre, gode springstyrke og eminente hovedspil. Sendes på banen, når kampen skal vendes, og har altid et glimt i øjet.

(Foto: Mik Jensen © dr)
FacebookTwitter