KORT Her kan du se Danmark-Frankrig på storskærm

Selvom du måske ikke har mulighed for at tage til Rusland og heppe på landsholdet, er der masser af mulighed for intens VM-stemning til storskærmsarrangementer i hele Danmark.

Peter Møller og DR byder velkommen til fodboldfest på DR’s kanaler direkte fra havnen i Aarhus. Men der er også storskærmsarrangementer i det meste af Danmark. (Foto: Jonas Svenningsen)

Hele Danmark forbereder sig på den sidste og afgørende gruppekamp mod Frankrig. Og over hele landet bliver VM-turneringens kampe vist på storskærm. Særligt Danmarks kampe får liv på landets lærreder, men hvis man slet ikke kan få nok af verdensklasse fodbold, så er der rig mulighed for at se alle VM-slutrunden 64 kampe i hyggeligt fællesskab med andre.

I dag gælder det de ubesejrede franskmænd for det danske landshold, og her er der som vanlig mulighed for at se kampen til DR's storskærmsarrangement på Havnepladsen i Aarhus. Pladsen lukker dog allerede en time før start.

Der er samtidig storskærmsarrangementer mange andre steder i landet. På kortet herunder får du overblik over en række af de største arrangementer med fællesvisning på storskærm.

Hold musen over prikkerne på kortet for at få flere oplysninger om udvalgte storskærmsarrangementer.

Du kan også se Danmarks kamp mod Frankrig på havnepladsen i Aarhus, men kom i god tid, da pladsen vil blive lukket, når den er fyldt.