Landsholdet om Helmig-sang: ’Kommer på hitlisterne hele sommeren’

Der er grund til at glæde sig til Thomas Helmigs VM-sang, mener spillerne på landsholdet.

Thomas Helmig står årets VM-sang. Den kan man godt glæde sig til, mener landsholdets spillere. (Foto: Ida Guldbæk Arentsen © Scanpix)

Når det danske herrelandshold i fodbold næste måned skal sendes afsted mod VM i Rusland, bliver det med stærk opbakning i høretelefonerne. Den danske VM-sang blev nemlig indspillet tirsdag, hvor landsholdet mødtes med bagmanden Thomas Helmig.

Skal man tro spillerne, er der god grund til at glæde sig til den aarhusianske popkonges nummer, som vi nok kommer til at høre meget til denne sommer.

- Det er en topsang. Vi var også positive, da vi selv skulle synge med. Det er en sang, der kommer til at være på hitlisterne hele sommeren, tror jeg, siger Yussuf Poulsen til DR.

Tikker alle bokse

Han bakkes op af målmand Kasper Schmeichel, der har en forkærlighed for Helmigs mange hits, der har præget dansk musik i flere årtier.

- Jeg har altid været stor Thomas Helmig-fan, det er jeg vokset op med. Det var rigtig, rigtig fedt at være med til, siger Kasper Schmeichel.

- Sangen tikker alle de bokse, som en VM-sang skal. Der skal være gang i den, god melodi, man skal kunne synge med og have en god følelse, når man hører den. Jeg synes, den er rigtig god, siger han.

Hvordan sangen modtages af de danske fodboldfans må vi vente at se, men landsholdsspillerne har i hvert fald nydt oplevelse af at være i studiet med Helmig.

- Det var rigtig sjovt. Det var en rigtig god sang, og så er det altså også lidt specielt at stå med Thomas Helmig. Det var en rigtig stor oplevelse, og jeg håber også, de nød at have os på besøg. De er kommet med et rigtig godt produkt, som vi glæder os til at spille for alle danskere. Forhåbentlig kan de lide sangen lige så godt som os, siger Jannik Vestergaard.

Der er endnu ikke forlydender om, præcis hvornår Thomas Helmigs VM-sang udkommer.

Facebook
Twitter