Straffescoringen blev sidste spark: Krohn-Dehli siger stop

Michael Krohn-Dehli scorede sit sidste mål søndag aften i Rusland.

Michael Krohn-Dehli har sparket sit sidste spark for Danmark på landsholdet. (Foto: © MAX ROSSI, Scanpix)

Den danske landsholdsveteran Michael Krohn-Dehli stopper på landsholdet. Det oplyser den 35-årige midtbanespiller til DR Sporten efter nederlaget mod Kroatien.

- Det var selvfølgelig også min sidste kamp. Det tror jeg også, de fleste regner med, og det har jeg sådan set også vidst inden turneringen.

- Jeg har ikke fået det sagt til holdet. Der var mange taler inden, og der blev snakket en del, så det har jeg faktisk ikke lige meldt ud til dem endnu, men de ved det jo godt.

- Jeg skal nok holde en lille tale i aften, når vi sidder og spiser.

Hvor afklaret er du?

- Det har ikke været en proces lige nu, som sagt har jeg vidst inden VM, at det nok vil blive det sidste.

- Der skal nye kræfter til. De har gang i noget stort med mange unge og dygtige spillere, og jeg er sikker på, de godt kan klare sig godt til det næste EM

Hvilken betydning har det været for dig at være en del af landsholdet?

- Jeg er utrolig stolt. For mig er det noget af det største, man kan komme til, når man spiller på det danske landshold. Jeg har nydt hvert et minut og er bare stolt over, at jeg har fået så mange kampe i den danske landsholdstrøje.

Er det her en ok afslutning for dig på landsholdet?

- Lige nu kan jeg ikke være glad over den afslutning. Jeg tror, vi kunne have drevet det meget længere, hvis vi var gået videre i dag. Hvis man ser på turneringen, har alle hold svært ved at vinde over hinanden, og jeg synes, vi har spillet en god og stabil turnering, hvor folk havde svært ved at score på os.