Top 5 Goooool - se VM's fedeste langskudsdrøn

Vi har samlet og rangeret VM's hidtil fem bedste scoringer fra distancen.

På blot fire dage har VM i fodbold i Rusland allerede budt på en del flotte scoringer - og flere af disse har været sat ind med fart og præcision fra større afstande.

Søndag bød Serbiens Aleksandar Kolarov ind med en sand venstrebensperle, og Brasiliens Philippe Coutinho ville få timer senere ikke stå i skyggen af den serbiske anfører og klaskede en fornem scoring i kassen bag en sagesløs Yann Sommer i det schweiziske mål.

Vi tillader os at komme med et bud på VM's fem hidtil bedste mål fra distancen, og listen ser ud som følger.

5. Denis Cheryshev, Rusland

Russeren kom ind fra bænken og scorede to gange i 5-0-sejren i åbningskampen mod Saudi Arabien og 4-0-målet var en sand perle.

4. Cristiano Ronaldo, Portugal

Real Madrid-stjernen stemplede ind ved VM i Rusland med et hattrick i 3-3-opgøret mod Spanien. Specielt frisparksmålet til slutresultatet var lidt af en lækkerbisken.

3. Nacho, Spanien

Real Madrid-backen takkede for den nyudnævnte landstræner Fernando Hierros tillid ved at hamre et projektil ind til spansk 3-2-føring mod Portugal.

2. Aleksandar Kolarov, Serbien

Manchester City-spilleren ledte på fornemste vis sit serbiske mandskab til en spinkel 1-0-sejr i VM-åbneren mod Costa Rica med et lækkert venstrebensspark.

1. Philippe Coutinho, Brasilien

Et mulehår foran Kolarov har vi Phlippe Coutinho som manden, der har lavet VM's hidtil bedste mål fra distancen. Barcelona-spilleren bragte med en signatur-scoring Brasilien foran 1-0 i det uafgjorte opgør mod Schweiz.

Du kan se meget mere af det bedste VM på vores video-side lige her.

Facebook
Twitter