VIDEO Danske 'ro'ligans bombarderer australiere med fadøl

DBU har modtaget en straf på baggrund af de danske tilskueres opførsel ved VM-slutrunden i Rusland.

De danske fans var placeret på et tribuneafsnit over et afsnit, hvor der primært var australske fans.Video: Oleg Ryabkov

De australske fans kunne højlydt juble, da deres anfører Mile Jedinak på straffespark udlignede stillingen mod Danmark.

Men en del af de fremmødte Australiere fik midt i jublen travlt med at undvige ølsjatter og krus kastet af de danske tilskuere fra tribunen ovenover.

Det ses tydeligt på videoen i toppen af artiklen, som er optaget af en russisk fan, der var tilstede til kampen på stadionet i Samara. Opførslen fra de danske fans har været med til, at DBU har modtaget en bøde fra FIFA.

Du kan se højdepunkter fra banen på kampen i videoen nedenunder.

DBU accepterer bøden

Dansk Boldspil-Union (DBU) modtog søndag bøden på 20.000 dollar (cirka 127.000 kroner) af Det Internationale Fodboldforbund (Fifa) for danske fodboldtilhængeres opførsel ved VM i Rusland.

Ifølge Reuters forklares bøden med tilskuerurolighederne til kampen mod Australien, samt at danske fodboldfans skulle have medbragt et banner med sexistisk budskab på stadion til samme kamp.

- Vi tager bøden til efterretning og har derudover fuldt fokus på kampen på tirsdag, skriver DBU's kommunikationschef, Jakob Høyer, i en sms til Ritzau.

Facebook
Twitter