VIDEO GOOOOOOOL! Se alle VM's mål på 8 minutter

Der er blevet scoret 169 mål ved VM. Vi har klippet og klistret, så du kan se dem alle sammen på otte minutter.

Herhjemme har vi Svend Gehrs’ ’det er genialt, det dér’ og Flemming Tofts ’Huttelihut’. Kommenteringer, der er blevet ikoniske, og som på en uforklarlig måde er smeltet sammen med de mål, de var samtidige med.

I spansktalende lande har de et helt andet ikonisk råb, der dog slet ikke tillader de samme grader af variation. Nej, de råber slet og ret og uden så meget fikumdik: ’Gooooooooool’, så lang tid remmer og tøj og stemmebåndet kan holde til.

Hvis nogen skulle være i tvivl, så ville en dansk pendant lyde: ’måååååååååååål’. Men lad os undgå at gå ned af den vej på vores breddegrader, hva?!

Men imponerende er det nu, når de sydamerikanske og spanske kommentatorer råber lungerne ud.

Ikke desto mindre er det dog en tysker (tyskerne har simpelthen taget råbet til sig. De råber naturligvis bare’ toooooooor’. Og hvis nogen skulle være i tvivl. Ej, I er ikke i tvivl.) ved navn Christian Kinner, der har rekorden for det længste råb. 43,56 sekunder kan Kinner, der i øvrigt er stor Borussia Dortmund-fan, råbe ’tor’ uden stop. Ganske imponerende.

Alligevel ville selv Kinner komme på overarbejde, hvis han skulle holde sit råb kørende i den tid, det tager at se videoen med alle mål fra VM, som vi har klippet sammen til dig. Den tager syv minutter og en pæn sjat sekunder.

Men du behøver ikke råbe, men kan i stedet læne dig tilbage og se alle målene fra VM som optakt til VM-finalen, der spilles i aften. Der er 169 af dem, og du finder dem altså i videoen over artiklen.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk