VIDEO Hareide bekræfter: Kvist vender tilbage til VM-lejren

Landsholdsspilleren William Kvist rejser søndag tilbage til Rusland og tilslutter sig resten af truppen.

Søndag fortæller træneren for det danske landshold i fodbold, Åge Hareide, at midtbanespilleren William Kvist vender tilbage til landsholdslejren.

- William kommer til Moskva. Han kommer tilbage til os. Vi sendte ham hjem, fordi vi ville have ham undersøgt. Nu ønsker han selv at komme tilbage, og det er vældig fint.

- Foreløbigt skal vi se, hvordan hans tilstand er rent fysisk – om han kan være med til at træne fra næste uge. Det kan han sandsynligvis være. Der er ikke noget problem med hans lunge. Et brud er et brud, men det handler mere om, hvad man kan holde til, og hvor frisk man kan være. Men det må vi se, siger Hareide.

- Vi er glade for at få alle til at være til stede igen, og en skade og hjemsendelse er ikke noget, vi ønsker.

Det er uvist, hvornår Kvist bliver klar til at spille landskamp, men landstræneren fortæller, at han ikke indgår i planerne for startopstillingen mod Frankrig i den afgørende gruppekamp på tirsdag.

33-årige William Kvist punkterede lungen og brækkede ribben i Danmarks første kamp i gruppen mod Peru, og dagen efter rejste han til Danmark for at blive undersøgt og modtage behandling for skaden.

Danmark har fire point i gruppen efter en sejr på 1-0 over Peru og et 1-1-resultat mod Australien.

Frankrig topper gruppen med seks point.

Facebook
Twitter