VIDEO Knudsens babybesøg når til Brasilien: ’Neymar ville ikke få lov’

Historien om at Jonas Knudsen var hjemme og besøge sin datter er nu nået helt til et af de store medier i Brasilien.

Det er ikke kun i Danmark, at man taler om Jonas Knudsens smuttur med privatfly fra Rusland hjem og besøge sin nyfødte datter. Historien om den danske landsholdsback er nu også røget hele vejen til Brasilien.

På onsdagens pressemøde med landsholdet forud for opgøret mod Australien var journalisten Guilherme Pereira Pinto fra den store brasilianske tv-station Globo nemlig til stede. Han ville høre, hvad det var for noget med Jonas Knudsen.

- Fodbold er selvfølgelig den vigtigste ting for os i Brasilien, og VM er det største event i landet. Så alle nyheder om VM er interessante for befolkningen, forklarer Guilherme Pereira Pinto.

- Så når de hører, at en VM-spiller rejser tværs Europa i løbet af slutrunden for at besøge sin datter, er det en utrolig historie, siger han.

Det er den anden fødsel, som landsholdslejren oplever i forbindelse med denne VM-slutrunde, da Christian Eriksens kæreste Sabrina fødte den 6. juni.

Ingen fødsel i Brasilien

Samme lykkelige situation er ikke sket i Brasilien, og det skal de være glade for, da de næppe ville få lov til at rejse.

- Forestil jer at Neymar ville gøre det samme i den brasilianske lejr. Det ville aldrig ske, siger Guilherme Pereira Pinto.

- Det er en utrolig anderledes historie for os, fordi presset på vores landshold er så enormt, at det ville være umuligt bare at overveje at sende en spiller hjem til sin datter, forklarer han.

- Jeg kunne godt lide svaret fra de danske spillere. At vi er mennesker, og at der er ting i livet, som er mere vigtige end fodbold. Der ville være ballade, hvis brasilianere sagde noget lignende i løbet af VM, siger Guilherme Pereira Pinto.

Jonas Knudsen var hurtigt tilbage i lejren, og han er derfor ligesom de andre danskere klar til at møde Australien torsdag klokken 14.00. Kampen kan ses på TV 2, lyttes til i LIGA på P3 og følges på dr.dk/VM.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter