VIDEO Landsholdet om babybesøg: 'Nogle ting er vigtigere end fodbold'

Søndag var landsholdsspilleren Jonas Knudsen hjemme i Danmark for at se sin nyfødte datter. Turen foregik i privatfly, som landsholdskollegerne havde betalt.

Det var et fælles dansk landshold, der gik sammen om at give backen Jonas Knudsen en tur hjem til familien i Danmark med privatfly for at se sin nyfødte datter.

Det fortæller landsholdskollega Yussuf Poulsen mandag.

- Vi ville samle penge sammen til, at Jonas Knudsen kunne komme hjem og se sin nyfødte baby, og det var alle meget hurtige til at sige, at de med på.

- Heldigvis syntes trænerteamet også, at det var en god ide, så på den måde var alle med til at bidrage til det, siger målscoreren fra 1-0-sejren over Peru.

Poulsen fortæller, at det var det naturlige og rigtige at gøre, så Jonas Knudsen kunne besøge sin datter.

- Der er ting udenfor fodboldverdenen, som også er vigtige og som nok endda er vigtigere. Så ja – det fortæller, at folk har store hjerter, siger Poulsen.

Reaktionen fra Ipswich-spilleren bekræftede da også resten af holdet i, at det var en god beslutning at sende Knudsen hjem midt under en VM-slutrunde.

- Han var mega glad, og han gik rundt og sagde tak til alle, inden han skulle afsted. Jeg mødte ham også lige, inden jeg skulle herhen, og der sagde han endnu en gang tak og fortalte, at det havde været en af de bedste dage i hans liv.

Hvem der kom på ideen er angriberen ikke sikker på, men han tror, at det var landsholdskaptajn Simon Kjær.

- Det plejer at være ham, der sætter sådan noget i værk som anfører, siger Leipzig-spilleren.

Også landsholdets Jens Stryger Larsen mener, at det var den helt rigtige beslutning.

- Nu opstod der en mulighed for, at det kunne lade sig gøre, og jeg håber, at de har nydt tiden sammen, siger backen.

Jonas Knudsens datter blev født efter, at han selv var rejst til Rusland. Babybesøget fandt sted søndag. Derfor missede han søndagens træning, men landsholdsspilleren er nu tilbage i landsholdslejren.

Se Jens Stryger Larsen fortælle mere om landsholdets gestus til Jonas Knudsen i videoen over artiklen.

Facebook
Twitter