VIDEO Landsholdet om Kvist-comeback: 'Håber han har Faxe Kondi med'

William Kvist er kommet sig så meget over sin skade, at han rejser tilbage til landsholdet søndag.

Midtbanespilleren William Kvist vender tilbage til den danske VM-lejr i Rusland. Det bekræftede landstræner Åge Hareide søndag, og den gode nyhed varmer i landsholdstruppen, fortæller anfører Simon Kjær.

- Vi glæder os til at få William tilbage. Det var en barsk måde, han forlod os på, hvor der ikke var mulighed for at sige farvel, og det var også uvist, hvad der skulle ske, så det bliver fantastisk at få William tilbage.

Den 33-årige midtbaneslider måtte rejse hjem til Danmark efter første gruppekamp mod Peru, hvor han i et sammenstød med en modspiller brækkede ribben og punkterede lungen.

Men søndag rejser han til Rusland, og ifølge landsholdets anfører så er der meget, som Kvist stadig kan bidrage med på og uden for banen.

- Han kan bidrage med sin rutine og ro. Og så bidrager han med nogle ting på fodboldbanen, som vi ikke har så mange andre typer, der bidrager med, så det er super fint, siger Kjær.

Thomas Delaney, der er tidligere holdkammerat med William Kvist i FC København, ser også frem til at få "den gamle mand" tilbage, men spøgefuglen har et lidt andet syn på, hvor stor en gevinst det er for landsholdet.

- Jeg havde lidt på fornemmelsen, at han ville prøve. Jeg kender William. Efteråret i hans karriere. Gammel mand. Han skal lige have det sidste med, tror jeg, og så må vi se, hvad det sidste er.

Hvad kan Kvist bidrage med?

- Jamen, Knudsen (Jonas Knudsen, red.) tog Haribo-poser og Faxe Kondi med, da han havde besøgt sin datter, så jeg håber på det samme. Alt andet er bare et plus, men det forventer jeg som minimum.

- Det er bare William. Han kan komme ind og få lov til at se fodbold sammen med os. Hvis han er klar, kan han ryge ind under armen. Hvis ikke kan han ryge på tribunen, griner Delaney.

Landsholdet rejser søndag til Moskva, hvor kampen mod Frankrig skal spilles tirsdag. Kvist kommer ikke til at spille en rolle på banen i den kamp, fortalte landstræner Åge Hareide søndag.

Facebook
Twitter