VIDEO Lars Høgh dømmer Sistos målmandsevner: ’Et par fodboldstøvler havde hjulpet’

Målmandstræner Lars Høgh kan kun grine af Pione Sistos evner som målmand til træning og er glad for, at han normalt spiller længere fremme på banen.

- Vi kan starte med modet – det er der ikke ret meget af, siger Lars Høgh.

Landsholdets målmandstræner Lars Høgh har kigget på Pione Sisto præstationer i målet ved seneste træningen, og dommen er klar.

- Han har aldeles ikke noget talent som målmand. Jeg kunne virkelig gøre ham dygtigere, fordi der er ikke ret meget at komme med der. Men jeg tror, at vi skal holde ham ude på kanten eller på midten, hvor han kan udfordre de andre keepere i stedet for, siger Lars Høgh.

Det var selvfølgelig bare for sjov, at Pione Sisto pludselig havde taget målmandshandskerne på og var røget i målet ved søndagens danske træning. Men det var langt fra en køn præstation.

- Handskerne har Pione bare på, fordi han er bange for bolden, siger Lars Høgh.

Selvom Pione Sisto havde målmandshandskerne på, så havde han valgt at stå i målet uden fodboldstøvler, og det var en alternativ taktik.

- Han har måske ikke det rigtige fodtøj på. Det kunne nok godt hjælpe ham en lille smule at tage et par fodboldstøvler på. Jeg får ikke Kasper (Schmeichel, red.) til at stå i bare tæer, siger Lars Høgh.

Danmark spiller igen på torsdag mod Australien. Den kamp bliver spillet klokken 14.00 og kan ses på TV 2, lyttes til i LIGA på P3 og følges herinde på dr.dk/vm.

Facebook
Twitter