VIDEO Pølsemand laver landsholds-quiz: Sisto er en dansende cocktailpølse

Hvordan ser VM-opstillingen ud i pølser? DR Sporten har testet to pølseentusiaster i, hvem der kender truppen bedst.

Se de bedste udklip fra konkurrencen mellem pølseentusiasterne Jonas Kristensen og Mark Mathiesen, og gæt med på, hvilken pølse der er hvilken landsholdsspiller. (Musik: Hans Klausen)

VM-feberen raser i hele Danmark, og det har fået den lokale pølsemand i Vejle Jess Halling i så godt fodboldhumør, at han sammen med tidligere landsholdsspiller Thomas Gravesen har sat en dansk startopstilling af pølser.

Han vil nemlig hjælpe danskerne med at lære landsholdet bedre at kende.

Hver pølse er helt sin egen og karakteriserer hver spillers personlighed og fodboldevner. DR Sporten har fundet to af Danmarks største pølseentusiaster, som skal spise sig gennem alle pølserne og konkurrere om, hvem der kan gætte flest spillere ud fra Jess Hallings VM-startopstilling.

De skal smage på alt fra en stærk og hurtig chilipølse til en dansende cocktailpølse i kampen om titlen som Landsholdspølsemester.

Ja, det lyder som en svær opgave, men det er ikke hvem som helst, der er blevet stillet udfordringen.

Pølseentusiasterne Jonas Kristensen og Mark Mathiesen er lige så vilde med fodbold, som de er med pølser og har rejst hele Danmark rundt for at smage alle de danske stadionpølser. Nu skal de smage om kap i det endelige fodboldpølseopgør.

Hvem vinder titlen som Landsholdspølsemester? Se de bedste udklip fra konkurrencen og gæt med på, hvilken pølse der er hvilken landsholdsspiller.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter