VIDEO Simon Kjær var klar til at sende Knudsen på babyvisit på cykel

Jonas Knudsens baby-situation talte til Simon Kjærs faderfølelser, fortæller den danske anfører.

Det er nok ikke gået mange næser forbi, at fodboldspilleren Jonas Knudsen søndag fik lov at forlade landsholdslejren i Rusland for at rejse hjem til Danmark og se sin nyfødte datter.

Rejsen foregik med privatfly, som landsholdskollegerne betalte for, og det hele blev sat i værk af anføreren på holdet, Simon Kjær, der ikke mener, at der kunne være nogen diskussion om, hvorvidt Knudsen skulle på dansk lynvisit.

- Det var fuldstændig ligegyldigt, om vi skulle leje en cykel, eller om det var et fly, der skulle bestilles. Det skulle bare løses, så han kunne komme hjem, siger Simon Kjær.

Anføreren blev bevidst om Knudsens pressede situation, og straks efter tog han fat i sine landsholdskolleger, der alle var med på ideen.

- Truppen tog en hurtig beslutning om, at hvis han kunne komme hjem, så skulle han det. Så fik vi det koordineret med Åge, for der var jo også lige en fodboldkamp, der skulle spilles. Men da det så var i orden, så var der egentlig ikke så meget betænkningstid.

- Det siger også lidt om den træner, vi har, at det ikke var det store spørgsmål. Det skulle bare lige koordineres rigtigt, og så var det hjem og så tilbage igen, siger anføreren.

Simon Kjær er selv far, og hans faderfølelser spillede da også ind, da han gik til sine holdkammerater for at finde en løsning, så Jonas Knudsen kunne rejse hjem og senere vende tilbage som en meget glad mand.

- Han var utrolig glad og lettet – måske også lidt forvirret. Men det var jo det hele værd og fantastisk at se, hvor taknemmelig Jonas blev. Jeg er selv far, og jeg kan forestille mig, hvordan det er at modtage sådan en besked over en telefon, og det er nok ikke ideelt.

Jonas Knudsen er ikke den eneste, der har fået barn for nyligt i den danske landsholdslejr. Også Tottenham-stjernen Christian Eriksen er blevet far, da hans kæreste Sabrina fødte en dreng kort tid før VM-slutrunden.