VIDEO Top 7: De bedste VM-scoringer fra første runde

VM har allerede budt på et hav af flotte scoringer. Se de syv bedste her.

Der har været følte langskud, frisparksdrøn og snævre driblinger. VM har målmæssigt allerede levet op til forventningerne og budt på flere store øjeblikke, selvom slutrunden stadig kun er i sin indledende fase.

Herunder får du de bedste scoringer fra første runde.

Nacho viser eminent sparketeknik

Real Madrid-spilleren Nacho Fernández sendte Spanien i front med en af sine sjældne scoringer i det fremragende opgør mod Portugal.

Cheryshev åbner VM med et brag

Det russiske hjemmepublikum blev forkælet med en fodboldopvisning, da Rusland åbnede VM med en storsejr over Saudi Arabien. Denis Cheryshev stod for den her flotte scoring.

Cheryshev snyder to mand

Denis Cheryshev kan ikke kun sparke bolden i kassen fra distancen. Han kan også drible sig helt tæt på mål. Det viste han også mod Saudi Arabien.

Coutinho med en absolut klassekasse

Brasilianske Philippe Coutinho er en af de absolut bedste i verden til at score på langskud, og det satte han en tyk streg under i Brasiliens VM-åbner mod Schweiz.

Kolarov med en hård inderside

Få kan sparke så hårdt med indersiden som serbiske Aleksandar Kolarov. Med et veludført frispark sikrede han Serbien sejren over Costa Rica.

Mesteren Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo viste endnu engang sin klasse, da han egenhændigt sikrede Portugal det ene point med tre mål mod Portugal. Det sidste af slagsen var af absolut højeste klasse.

Dries Mertens med flugteren

Belgiske Dries Mertens åbnede ballet mod Panama med en velplaceret flugter. Fremragende sparketeknik af Napoli-spilleren.

Facebook
Twitter