VIDEO Top 7: VM's bedste jubelscener

Dansk eufori, en væltende træner og en iskold islænding er blandt VM's bedste jubelscener.

Der har været masser af gode jubelscener ved VM indtil videre. (© (c) Scanpix)

VM-slutrundens betydning er ikke til at tage fejl af, når man ser jublen bryde ud efter en scoring.

Den umiddelbare glæde har indtil videre ført en række fede jubelscener med sig.

Herunder får du de syv bedste af slagsen.

Tite med rullefald

Det er tvivlsomt, om det var med vilje, men den brasilianske landstræner, Tite, tog sig lige en tur i græsset, da Brasilien scorede i overtiden mod Costa Rica.

Uruguay med forløsningen i overtiden

Favoritterne i gruppe A var tæt på en skuffende start på VM, da de mod Egypten havde svært ved at finde nøglen til at åbne modstandernes forsvar. Men helt til sidst dukkede José Giménez op i feltet og satte den forløsende scoring i kassen.

Iskold islænding

Det var David mod Goliat, da Island mødte Argentina og Lionel Messi, men islændingene gik uimponeret til opgaven og leverede en flot præstation, der sikrede ét point. Alfreð Finnbogasons scorede Islands mål, og fejringen var rolig på den fede måde.

Dansk eufori

Yussuf Poulsen sikrede Danmark den perfekte start på VM med den enlige scoring i kampen mod Peru. Jublen fik alt, hvad den kunne trække med dejlig dansk eufori.

Coutinho vanvidsscoring

Philippe Coutinho åbnede Brasiliens VM med en scoring af højeste klasse. Det blev fortjent fejret med maner.

Kane redder England

Tottenham-angriberen Harry Kane skal bære en stor del af læsset, hvis England skal klare sig godt til VM. Og det gjorde han i landets første kamp mod Tunesien med to scoringer, hvoraf det sidste kom i overtiden.

Chefen Mbappé

Franske Kylian Mbappé er trods sine kun 19 år allerede en af verdens giftigste angribere. Mod Peru lavede han sin første VM-scoring, og det fejrede han med sin klassiske jubelscene.

Facebook
Twitter