William Kvist har spillet sin sidste landskamp

William Kvist stopper på landsholdet. Det meddeler midtbanespilleren på sin Facebook-profil.

William Kvist efter VM kvalifikationskampen mellem Irland-Danmark i november. (Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix 2017) (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

William Kvist vendte denne uge tilbage til landsholdslejren efter han i første gruppekamp mod Peru brækkede to ribben og punkterede en lunge.

Efter et kort visit i Danmark fløj FCK-spilleren tilbage til Rusland og var også i spil til ottendedelsfinalen mod Kroatien, som Danmark tabte til efter straffesparkskonkurrencen.

Du kan se et sammendrag af kampen her.

Til DR Sporten udtaler William Kvist.

- Det er ved at være tid nu, og alting har sin ende. Jeg har haft et fantastisk forløb siden Åge (Hareide, red.) kom til, og nu må de unge tage over, som jeg lige har sagt til dem i omklædningen. De kan godt stå på egne ben, og så behøver de ikke høre mere på mit råben og skrigen, siger Kvist, der havde håbet på et andet aftryk end 25 minutters spilletid i sit sidste VM.

- Livet fører en ned ad veje, man ikke lige havde forventet, og jeg havde da håbet, at jeg havde spillet alle kampene og Barcelona ville ringe, men sådan skulle det ikke lige gå. Sjovt nok står jeg alligevel med en følelse af, at jeg har vundet noget ved at komme tilbage til holdet. Det giver mig lidt gåsehud, siger William Kvist.

William Kvist nåede 81 kampe i den danske landsholdstrøje. Han scorede to mål.

FacebookTwitter