Zlatan tror på svensk sejr: ’Lad os se, hvad Beckham siger’

Den svenske superstjerne mener, at Sverige kan ende med at vinde VM.

Zlatan Ibrahimovic tror på, at Sverige kan vinde VM. (Foto: REUTERS STAFF © Scanpix)

Med mere en scoring i mere end hver anden af sine 116 landskampe var det en gigant, der for to år siden sagde stop for en karriere i den svenske landsholdstrøje. Zlatan Ibrahimovic spillede sin sidste kamp for Sverige ved EM i 2016, og siden har holdet bygget sig selv op på ny.

Kernen i det svenske hold er ikke længere en kontroversiel og gudsbenådet angriber med et stort ego. Nu er fællesskabet, sammenholdet på mandskabet, blevet stammen og styrken for Sverige, og den model har nu ført svenskerne til en kvartfinale ved VM. Her venter England, og Zlatan Ibrahimovic er begejstret og optimistisk.

- De skal bare fortsætte, som de har gjort ved VM indtil nu. De har været hårde at møde og svære at score på. Kan de fortsætte med det, har Sverige gode chancer, siger Zlatan Ibrahimovic til avisen SportExpressen.

- Men nu handler det ikke bare om, hvor god man er. Nu kommer der en masse følelser ind i billedet, for det handler om en kvartfinale. Det hold, som kan håndtere sine følelser bedst, kommer til at have en fordel, siger han.

Sverige kan vinde VM

Den karismatiske stjerne med de bosniske rødder er rykket til Los Angeles, hvor han som LA Galaxy-spiller skriver de sidste kapitler i en glorværdig karriere. Han tror på svensk sejr lørdag, selvom en anden Galaxy-legende, englænderen David Beckham, næppe er enig.

- Jeg er svensk, og jeg tror på Sverige mod England. Så må vi se, hvad David Beckham siger, når jeg snakker med ham, siger Ibrahimovic.

- Ja, jeg tror, at Sverige kan blive verdensmestre, præcis som jeg sagde, inden VM-slutrunden startede. De slog Mexico, hvilket var stærkt, og derefter besejrede de også Schweiz. Så de har haft succes, som ingen troede, de skulle lykkes med, siger han.

Sverige og England tørner sammen i VM-kvartfinalen lørdag klokken 16.00. Du kan se kampen direkte på DR1.

FacebookTwitter