Álvaro Santos fristet af Danmark

Den tidligere FCK-stjerne Álvaro Santos står overfor at spille i Sveriges næstbedste række, og derfor lufter brasilianeren muligheden for et comeback i Superliga.

Álvaro Santos vil gerne tilbage til dansk fodbold. (Foto: Lars Helsinghof Bæk © Scanpix)

Álvaro Santos kan komme til at gøre Sibusiso Zuma kunsten efter og gøre comeback i Superligaen.

Den tidligere FCK-stjerne rykkede ud af den bedste svenske række Allsvenskan med sin klub Örgryte, og han er ikke vild med tanken om at spille sekunda fodbold i Sverige. Derfor lufter han nu muligheden for at spille i Danmark.

- Der er mange gode klubber i Danmark, og jeg havde en god tid i de tre sæsoner, jeg var i FC København. Jeg holder døren åben for mange klubber, og jeg vil bestemt ikke udelukke at spille videre i Danmark, siger Santos til tipsbladet.dk.

Den 29-årige angriber scorede 50 mål i 120 kampe for FC København, og har siden spillet i Frankrig og altså Sverige, hvor de danske mestre også hentede ham tilbage i 2003.

- Jeg har været væk fra Danmark i tre og et halvt år, så jeg kan oven i købet komme tilbage på forskerordning, hvilket vil gøre det nemmere for flere danske klubber at være med økonomisk, siger Álvaro Santos til tipsbladet.dk.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk