Avis: De tyske mestre vil have Bendtner

Borussia Dortmund er interesseret i Nicklas Bendtner, skriver en engelsk avis. Den danske angriber er bare en af mange spillere, der er på vej væk fra klubben.

Nicklas Bendtner ved hvad han skal de næste manger uger med landsholdet, men derefter er fremtiden mere uvis. (Foto: © Bjarke Bo Olsen, Scanpix)

Nicklas Bendtners dage i Arsenal er talte, og han skal derfor forsøge at få styr på fremtiden.

Ifølge den engelske - og normalt rimelig troværdige - avis The Daily Mail, kan fremtiden dog se ganske lys ud for den danske angriber.

I hvert fald skriver den, at det tyske mesterhold, Borussia Dortmund, skulle have forhørt sig angående Nicklas Bendtner.

Det er ikke første gang, at den tyske storklub rygtes interesseret i den danske landsholdsangriber, der har tilbragt den foregående sæson udlånt til Sunderland.

Arsenals manager, Arsene Wenger, skulle være i gang med at rydde ud i spillertruppen og skære ned på lønudgifterne, så han kan hente nye spillere til klubben.

Derfor er det ikke kun Bendtner, der er på vej ud. Ifølge The Daily Mail er også Andrei Arshavin, Marouane Chamakh, Denilson, Sebastien Squilacci og målmand Manuel Almunia på vej væk fra klubben.