Beckmann chokeret over udtagelse

Mikkel Beckmann havde intet hørt om, at han ville være med i VM-bruttotruppen. Han var chokeret, da hans navn blev råbt op.

Mikkel Beckmann havde intet hørt om, at han ville være med i VM-bruttotruppen. (Foto: Bo Amstrup © Scanpix)

Mikkel Beckmann havde ikke så meget som hørt et pip fra landstræner Morten Olsen, inden VM-bruttotruppen mandag eftermiddag blev udtaget. Så overraskelsen var stor, da Randers FC-spilleren fandt ud, at Morten Olsen havde ham blandt de udvalgte.

- Jeg fandt ud af det, da jeg så udtagelsen på tv. Jeg var ikke specielt spændt, for jeg troede ikke, at jeg ville være med. Nogle journalister havde skrevet lidt om mig, men jeg havde ikke selv tænkt på det. Så det kom som et chok, da jeg hørte mit eget navn, siger Mikkel Beckmann.

Gået utroligt hurtigt

For et par måneder siden lå Randers FC håbløst langt under nedrykningsstregen i SAS Ligaen. Nu ligger holdet inden sidste spillerunde over stregen. Og Mikkel Beckman er ikke bare med i bruttotruppen, men også blandt de 26 spillere, der er udtaget til kampen mod Senegal og dermed ligger først for, når Morten Olsen skal fordele de endelige 23 pladser.

- For få måneder siden fyldte VM ingenting overhovedet. Men nogle gange går det ekstremt hurtigt, og det er det, der gør fodbold så charmerende, siger Mikkel Beckmann.

Selv om han nu er utrolig tæt på at få adgang til VM i Sydafrika, så vil han nu slå VM-tankerne ud af sit hoved.

- Denne uge går udelukkende med at tænke på, at jeg skal overleve i SAS Ligaen med Randers FC. Først herefter vil jeg tænke på landsholdet, siger Mikkel Beckmann.