Bendtner bliver ekspert på DRs VM-hold

Nicklas Bendtner, landstræner Morten Olsen og Frank Arnesen bliver VM-eksperter på DR.

Nicklas Bendtner og Morten Olsen skal kommentere VM på DR. (Foto: Keld Navntoft © Scanpix)

De tre udgør DRs ekspertpanel fra kvartfinalerne og frem til og med finalen ved slutrunden i Brasilien.

De øvrige eksperter undervejs i turneringen tæller blandt andre Morten Wieghorst, Mads Junker, Niels Christian Frederiksen, John Faxe Jensen, Peter Bonde, Bjarne Goldbæk og Mikkel Beck.

- For os er der ingen tvivl. Det her er det stærkeste eksperthold, det nogensinde er lykkedes at sætte sammen. Og vi er enormt stolte over at præsentere dem, siger DRs journalistiske chef på Sporten Søren Vestergaard.

Nicklas Bendtner glæder sig til sammen med resten af holdet at skulle kommentere en af verdens største sportsbegivenheder:

- Da DR præsenterede deres idé og set-up af eksperter, kunne jeg kun takke begejstret og ydmygt ja tak og samtidig glæde mig over, at jeg skal bidrage med masser af kvalitet, viden og kærlighed til fodbolden i dette ekspertforum, fortæller Nicklas Bendtner.

Og også Søren Vestergaard ser frem til at have Bendtner med på holdet:

- Nicklas Bendtner har i mange år været Danmarks største navn på den internationale fodboldscene. Han har spillet kampe på allerhøjeste niveau. Og vi er glade for nu at kunne præsentere ham som en del af vores VM hold.

To TV-kommentatorhold i Brasilien

Foruden eksperterne hjemme i studiet i Danmark vil to udsendte hold kommentere kampene i Brasilien.

Det ene hold består af DRs Henrik Liniger, som kommenterer med henholdsvis Bjarne Goldbæk i starten af VM, og Mikkel Beck i slutningen af mesterskaberne. Bjarne og Mikkel er ikke bare tidligere danske landsholdsspillere. De er i dag også succesrige fodboldagenter med store internationale netværk.

Til det andet hold har DR hentet en af Danmarks bedste og mest sammentømrede kommentatorduoer. Der er tale om Peter Piil og Morten Bruun, som det er lykkedes os at låne fra 6'eren. De to fodboldglade herrer kommenterer hver uge fra verdens bedste ligaer og skal også kommentere det danske landshold til EM kvalifikationen til efteråret.

Finalen den 13. juli vil blive kommenteret af Henrik Liniger, Mikkel Beck og Nicklas Bendtner.

VM i fodbold finder sted fra den 12. juni - 13. juli 2014.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk