Bendtner om selvmål: God kasse

Nicklas Bendtner tager sit selvmål mod Molde i stiv arm og glæder sig over tredje sejr på stribe for Rosenborg i ligaen.

Nicklas Bendtner var i højt humør efter sit selvmål mod Molde. (Foto: Grøtt © Scanpix)

Nicklas Bendtner har fået en fin start på sin nye fodboldtilværelse i norske Rosenborg, hvor han lørdag aften gjorde en fin figur i 2-1-sejren over rivalerne fra Molde.

Danskeren udviste fornem teknik, da han ved stillingen 1-0 trak bolden tilbage med sålen og slog en helt igennem strålende diagonalaflevering, der førte til Rosenborgs scoring til 2-0.

Den lange angriber var dog også impliceret i Moldes reducering til 2-1, hvor han var uheldig at bugsere bolden i eget mål efter et hovedstød fra Moldes Stian Gregersen.

- Vi kommer rigtig godt fra start, og vi får lagt et godt pres, hvilket også resulterer i to mål. Umiddelbart efter får vi to kæmpe chancer mere, hvor vi virkelig kunne have sat os på kampen, og næsten have afgjort tingene. Det skete ikke, lød det fra Bendtner til den fremmødte norske presse, der også fik en forklaring på Bendtners selvmål.

- Så scorede de lidt heldigt på et skidegodt mål. Et rigtig godt mål. Så er de med i kampen og det bliver lidt frem og tilbage. De har nogle chancer, vi har nogle chancer, men der er ikke rigtig nogen, der får en 100 procents chance. Det var fuldt fortjent, at vi vandt.

Lille pause til de trætte stænger

Bendtner har også scoret i den rigtige ende for Rosenborg, da han var på pletten i Rosenborgs to første kampe i ligaen, hvor det blev til 3-0-sejre over Odd og Sandefjord.

Nu venter lidt over en uges kamppause, inden Rosenborg skal på besøg hos Viking den 17. april.

- Jeg kan godt mærke, kampene sidder i kroppen, men det er den eneste måde at komme fremad på, det her. Nu har vi god tid til restitution, nu hvor næste kamp først er efter den kommende weekend, siger Nicklas Bendtner.