Bendtner roser holdet for mesterskab

Nicklas Bendtner kunne sammen med den norske storklub Rosenborg lade sig fejre som mester i Norge.

Nicklas Bendtner og Mike Jensen er igen norske mestre. Efter 1-0-sejren over Start, står det klart, at Rosenborg vinder det norske mesterskab for fjerde år i træk.

Den norske storklub Rosenborg med danske Nicklas Bendtner og Mike Jensen kan for 26. gang i historien kalde sig norske mestre. Samtidig var det klubbens fjerde mesterskab på stribe.

Guldet blev en kendsgerning, da holdet søndag aften vandt 1-0 i næstsidste spillerunde ude mod Start, og det blev fejret med dans og sang.

- Det er fantastisk, og jeg synes det er fuldstændig fortjent, at vi vinder guldet i dag, fortæller Nicklas Bendtner efter sin sejrsdans med holdet.

Ifølge Nicklas Bendtner selv har det også været en speciel sæson med mange svingende præstationer på banen,der får guldet til at lune ekstra meget.

- Der er foregået utrolig mange ting i denne her sæson med skader og nye spillere, men vi er stået sammen som klub og stået sammen som hold. Jeg er enormt stolt af det, vi har opnået i år.

Rosenborg afgjorde sin kamp til egen fordel ved Samuel Adegbenros mål efter 28 minutter.

Både angriberen Nicklas Bendtner og midtbanespilleren Mike Jensen spillede hele kampen.

Der var dog ingen af dem, der var hovedroller i dagens kamp. Bendtner, der blev topscorer i sidste sæson, har i denne sæson kun bidraget med fem mål, mens Mike Jensen har scoret seks gange.

Nu er drømmen for Bendtner og Rosenborg af vinde Cupfinalen.

- Cupfinalen bliver spændende. Vores mål er at vinde, fordi vi glippede finalen sidste år, så nu skal det bare lykkes, siger Nicklas Bendtner.

Cupfinalen spilles den 2. december. Her møder Rosenborg Strømsgodset.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk