Bendtner udtaler sig i løbet af formiddagen

Nicklas Bendtners presserådgiver siger, at der kommer en udtalelse i løbet af dagen.

Nicklas Bendtner (Foto: Claus Fisker © Scanpix)

Ifølge den engelske avis The Sun er Nicklas Bendtner igen havnet i problemer med ordensmagten. Avisen skriver, at mistænkes for at have haft noget at gøre med en hærværks-episode i den luksuriøse lejlighedskompleks i byen Bushey, hvor han bor.

Bendtner blev anholdt og mistænkt for hærværket og er siden blevet løsladt med en advarsel, skriver The Sun.

Bendtner selv er indtil videre tavs i sagen - han har ikke kommenteret den på sin Twitter-konto.

Hans presserådgiver siger til DR Sporten her til morgen, at der kommer en udtalelse fra angriberens klub, Arsenal, i løbet af formiddagen. Heller ikke Arsenal har kommenteret historien via Twitter indtil videre.

Klubben har en i forvejen travl tirsdag, da det engelske tophold i aften tager imod Marseille i Champions League.

Avisen The Sun er ikke kendt som et af de mest troværdige medier i England. Men alene dét, at Bendtner kan blive sat i forbindelse med endnu en politi-sag, er skidt for angriberen. Det er kun tre uger siden, han gav et længere interview til Berlingske og fortalte, at han trænede hårdt og komme i form igen.

Og at han følte, at medierne gik hårdt til ham og ikke altid skrev dét, der var sandt.

- Det jeg taber, er alle de folk, der ikke kender mig, og som tror på, at jeg er denne slemme dreng, denne Bad Boy Bendtner. Men tro mig: Uanset, hvordan medierne vender og drejer sandheden, så er jeg er altså bare Nicklas. Og jeg vil altid være Nicklas, sagde han til Berlingske.

Låst dør sparket ind

Ifølge The Sun blev et vindue smadret, og en låst dør er blevet forsøgt sparket ind ved et fitness- og poolområde.

Videoovervågning fra stedet viser angiveligt en gruppe af mennesker, som ved 1-tiden natten til mandag stimlede sammen ved døren, og der var adskillige forsøg på at sparke den ind, skriver The Sun.

- Et kamera inde i receptionen til fritidsområdet fanger så, hvad der ligner en mand, som er kommet ind gennem et smadret vindue. Han forsøger at sparke den låste dør op til motionscentret, skriver avisen.

Blev mødt af betjente

Naboer i bygningen fortæller, at de vågnede midt om natten til lyden af spark mod døren og smadret glas. Mandag var politiet på stedet for at udspørge beboerne, og Nicklas Bendtner blev mødt af betjente, da han vendte hjem fra træning, lyder det.

Siden blev fodboldspilleren anholdt og mistænkt for hærværket. Han er siden blevet løsladt med en advarsel, skriver The Sun.

Det er langt fra første gang, at den ofte så skandaleramte Bendtner er havnet i politiets søgelys:

Kørte mod ensretningen

I starten af marts blev han taget i centrum af København, hvor han kørte mod ensretningen med en promille på 1,75 i blodet.

Spritkørslen kostede ham en bøde på 842.000 kroner og et halvt års tænkepause fra landsholdet. Samtidigt fik han frataget sit kørekort i tre år.

I februar 2012 mistede han kørekortet i to måneder, efter at han i december 2011 blev stoppet af politiet for at have kørt alt for hurtigt. Samme måned blev han anholdt for hærværk mod mindst tre biler.

I november 2011 blev han politianmeldt for vold mod en gæst på Hotel Marienlyst i Helsingør. Angriberen var oppe at toppes med gæsten midt om natten efter landsholdets venskabskamp mod Sverige. Politiet gik ikke videre med sagen.

Facebook
Twitter