Bo Henriksen bliver ny træner i Horsens

Johnny Mølby bliver afløst af den nuværende Brønshøj-træner Bo Henriksen i Horsens.

Bo Henriksen gør sæsonen færdig i Brønshøj og overtager Horsens til sommer. (Foto: © DR, DR Sporten)

AC Horsens har hyret Bo Henriksen som ny cheftræner. Han afløser Johnny Mølby efter sommer.

Bo Henriksen gør sæsonen færdig som cheftræner for Brønshøj og tiltræder i AC Horsens til sommer på en tre-årig kontrakt.

- AC Horsens er en fantastisk klub med muligheder og forudsætninger, der er unikke, og klubben har en historie og visioner, jeg gerne vil være en del af.

- AC Horsens har skabt en klub og et fællesskab på baggrund af hårdt arbejde, og jeg er en arbejdsmand, der vil arbejde stenhamrende hårdt på at lave resultater. Passion er et af nøgleordene, når jeg tænker på AC Horsens, og der er en hel by, der vil bakke op om klubben. Det skal afspejle sig i resultaterne, for vi har opbakningen og rammerne til det, og så er det op til os i klubben at komme i mål, fortæller Bo Henriksen til klubbens hjemmeside.

Bo Henriksens navn har været meget oppe og vende i de seneste uger, men mest i forbindelse med det ledige job i superligaklubben FC Vestsjælland. Her er Ove Pedersen lige stoppet som træner, men klubben overraskede ved at opgradere assistenttræner Michael Hansen som cheftræner.

Hårdt arbejde skal løfte klubben

Horsens-direktør Henrik Ravn er ikke i tvivl om, at Bo Henriksen er manden, der skal føre AC Horsens videre.

- Jeg har haft flere samtaler med Bo Henriksen, og han er en mand, der vil gå igennem ild og vand for AC Horsens, og det har været vigtigt for os. Hårdt arbejde skal gennemsyre alt i vores klub, og Bo Henriksen har tilbragt de seneste mange sæsoner i en arbejderklub, der har mange af de værdier, vi også sætter pris på.

- Han er kendt for at arbejde målrettet og hårdt for at nå sine og klubbens mål, og fodboldfagligt er han meget dygtig. Det er imponerende, hvad han har udrettet i Brønshøj, og han bliver en vigtig mand for AC Horsens i den genopbygningsfase, vi skal igennem, fortæller Henrik Ravn.

AC Horsens er nummer fem i den næstbedste række, en plads bag Bo Henriksens nuværende klub Brønshøj.