Brøndby henter offensivt krudt fra Esbjerg

Kevin Mensah blev mandag næste spiller til at forlade Esbjerg. Han fortsætter hos Brøndby frem til 2020.

Superliga Fodbold 02.03.2015 - Esbjerg - AAB JDebutant i superligaen Kevin Mensah (Foto: Claus Fisker © Scanpix)

Esbjerg-spilleren Kevin Mensah skifter til Brøndby på en aftale frem til sommeren 2020.

Det oplyser Brøndby på klubbens hjemmeside mandag.

Dermed bliver offensivspilleren den seneste i rækken af Esbjerg-spillere, som forlader den kriseramte vestjyske klub i dette transfervindue.

I forvejen er Bjørn Paulsen skiftet til Hammarby, Casper Nielsen og Ryan Johnson Laursen er smuttet til OB, mens Leon Jessen og Daniel Stenderup har fået ophævet kontrakterne.

I Brøndby skal den hurtige angriber skærpe konkurrencen på de forreste pladser.

- Kevin Mensah er en hurtig og eksplosiv spiller med en god teknik, der passer godt ind i den måde, vi spiller fodbold på i Brøndby IF, lyder det fra sportsdirektør Troels Bech til klubbens hjemmeside.

- Han er hentet til at forstærke kampen om pladserne på angrebspositionerne, men han har i både Esbjerg og Viborg bevist, at han også fungerer som en dygtig midtbanespiller.

Klarede lægetjekket

Kevin Mensah er i gang med genoptræning efter en operation, men han havde alligevel ingen problemer med at klare lægetjekket i vestegnsklubben.

Brøndby går ind til forårssæsonen som nummer to i Alka Superligaen. Holdet er 11 point efter FC København, men har samtidig ti point ned til FC Midtjylland og Randers på de næste pladser.

Esbjerg er nummer 12 med to point ned til bundholdet Viborg og fire point op til AGF på 11.-pladsen.

Det dufter derfor af nedrykningsslutspil for esbjergenserne, som også inden sæsonen tyndede godt ud i truppen.

I forhold til sidste sæson har Emil Lyng, Mohammed Fellah, Lasse Rise, Mick van Buren, Martin Dubravka, Magnus Lekven, Ronnie Schwartz og en række marginalspillere også forladt klubben.

/ritzau/

Facebook
Twitter