18-årig dansker får debut i Champions League

Kasper Dolbergs agent, Jens Steffensen, fortæller, at Ajax giver den tidligere Silkeborgspiller debut i Champions League i aften.

En glad Kasper Dolberg præsenteres på Amsterdam Arena. (© Silkeborg IF)

D. 17 maj 2015.

Brøndby gæster Silkeborg stadion, og på tavlen står uret på 62 minutter. Adeola Runsewe skiftes ud og ind kommer en høj, blond 16-årig dreng med fødested i postnummer 8600, Silkeborg. Og der går ikke lang tid, før spilleren med nummer 18 på ryggen med en simpel kropsfinte gør den 12 år ældre Brøndbymidtbane Martin Ørnskov fuldstændig rundtosset og viser hele fodbolddanmark, hvad hans talent er bygget af.

Navnet på den purunge dreng er Kasper Dolberg og godt og vel et år efter, står han foran sin debut på Amsterdam Arena, hvor angriberen starter inde for sin klub, Ajax Amsterdam, der spiller Champions League-kvalifikation mod græske PAOK. Det fortæller Kasper Dolbergs agent, Jens Steffensen.

- Det viser tillid fra træneren, og det viser, at Kasper har et stort talent. Han starter inde, fordi han er den bedste, der er til rådighed, siger Kasper Dolbergs agent, Jens Steffensen, til tipsbladet.dk.

På den måde går Kasper Dolberg altså i fodsporene på spillere som Michael Laudrup, Christian Eriksen og Viktor Fischer, der alle har optrådt for Ajax Amsterdam, og han giver desuden også landsholdet et håb om, at Danmark måske har en af landsholdets fremtidige angribere klar i kulissen. I hvert fald har han gjort så godt et indtryk, at han får lov at starte inde i aftenens Champions League-kvalifikation.

- Han har talentet til det, og nu, hvor han får chancen, tager han den. Det er jeg sikker på. Det er ikke for sjov, at han spiller, det er, fordi han er klar, siger Jens Steffensen.

Facebook
Twitter