AaB får tæv i engelske medier

Stadion er et legostadion, Thomas Augustinussen er en fodboldnovice og det mindede om en træningskamp, skriver de engelske medier i dag.

Thomas Augustinussen i nærkamp med Manchester Uniteds Dimitar Berbatov (Foto: Olivier Morin © Scanpix)

Klasseforskellen var til at få øje på, da Manchester United i går uden alt for meget besvær slog AaB 3-0 på Aalborg Stadion. Det er også en klasseforskel, de engelske medier har fået øje på.

The Sun mener, at anfører Thomas Augustinussen spillede som en fodboldnovice, da han kort ind i 2. halvleg serverede bolden for fødderne af Dimitar Berbatov der let kunne bringe United på 2-0.

Det skete foran 10.500 tilskuere på det som avisen The Guardian kalder et 'legostadion' med 'familieatmosfære', og det stod i stærk kontrast til banneret med skriften: 'Welcome to Hell', som AaB's fans havde hængt op bag det ene mål. Det havde avisen The Times også noteret sig.

- Det er svært at forestille sig et mindre fjendligt sted til en Champions League-kamp, skriver avisen, der i øvrigt mener, at Uniteds overlegenhed bragte minder om en venskabskamp uden for sæsonen eller en af de tidlige runder i den engelske Carling Cup på en kold efterårsaften.

 

 

 

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk