Alle kvartfinalister er på plads: Real Madrid og Napoli spiller sig sikkert videre

Napoli og Real Madrid snuppede onsdag de sidste to pladser til denne sæsons kvartfinaler i Champions League.

Real Madrid vinder sammenlagt med 6-2 over Liverpool. (Foto: © Susana Vera, Ritzau Scanpix)

Real Madrid gjorde onsdag aften arbejdet færdigt mod Liverpool.

Med en 5-2-sejr i bagagen fra det første opgør i Liverpool var Real Madrid ikke pisket til noget stort resultat på hjemmebanen onsdag. De forsvarende spanske Champions League-mestre nappede alligevel en smal 1-0-sejr.

Med godt 10 minutter igen fik Liverpool-defensiven ikke ekspederet bolden væk fra feltet, og så endte den lille runde hos Karim Benzema, der med lethed kunne sparke bolden i mål.

Dermed endte opgøret med samme udfald, som da de to mandskaber mødtes i Champions League-finalen sidste år.

Mere knald på var der i Napoli, da det formstærke italienske mandskab nok engang imponerede. Denne gang ved at slå Frankfurt med 3-0.

Dermed vinder napolitanerne, der også har kurs mod det italienske mesterskab, sammenlagt 5-0 over Frankfurt.

Brandvarme Victor Osimhen stod for kampens første to mål, inden polske Piotr Zielinski satte den tredje scoring ind fra ellevemeterpletten.

Piotr Zielinski og Victor Osimhen har nu begge scoret fire gange i denne Champions League-kampagne. (Foto: © Tiziana Fabi, Ritzau Scanpix)

Med Napoli og Real Madrid videre er følgende otte hold klar til kvartfinalerne, der spilles i perioden fra 11. til 19. april:

Chelsea, Benfica, Bayern München, AC Milan, Manchester City, Inter, Real Madrid og Napoli.

Hvem der møder hvem i kvartfinalerne, finder vi ud af på fredag, når der afholdes lodtrækning klokken 12.00 i schweiziske Nyon.