Bænket Bale sakser titlen til Madrid: 'Virkelig skuffet over ikke at starte'

Gareth Bale var vraget og kom ind og bragede Real Madrid til Champions League-sejr over Liverpool i Kijev.

Gareth Bale saksede bolden i mål og sikrede sejren til Real Madrid. (Foto: Kai Pfaffenbach © Scanpix)

Hvis Gareth Bale nogensinde har hørt om Jeppe i Baronens seng, så må han næsten have følt sig sådan lørdag aften i Kijev.

Waliseren var droppet til startopstillingen i finalen i Champions League, men han kom ind, så og sejrede i den grad.

Først bragede han Real foran 2-1 tre minutter efter sin indskiftning på en scoring efter et vanvittigt saksespark, og siden hamrede han langt ude fra også Real foran 3-1, da Liverpool-keeper Loris Karius svigtede fælt for anden gang i finalekampen.

- Jeg var meget skuffet over ikke at starte inde i kampen. Jeg følte, at jeg fortjente det. Det bedste, jeg kunne gøre, var at komme ind og gøre en forskel. Det gjorde jeg.

- Jo, det er måske det bedste mål, jeg har scoret nogensinde. Det var en finale i Champions League. Det bliver ikke større.

- Jeg er bare glad for sejren. Når jeg bliver sendt på banen, så vil jeg gøre en forskel, siger Bale ifølge uefa.com.

Kampens spiller

Han blev kåret til kampens spiller efterfølgende, efter at Bale på det seneste har vist sig formstærk oven på en omtumlet tid i Real Madrid.

- Det er en holdindsats. Jeg var virkelig skuffet over ikke at starte, men et hold er mere end 11 mand. Jeg gjorde en forskel. Andre må kommentere det.

- Vi ved, hvad vi har opnået nu, og hvor gode vi har været. Vi har skuffet i ligaen, men det endte med at blive en fantastisk sæson. Vi ved, hvor sultne vi er. Det taler vi altid om i omklædningsrummet, siger Gareth Bale.

Real Madrids trumf i turneringen er den tredje i træk, hvilket aldrig er sket tidligere for noget andet hold.

Real Madrid har vundet mesterholdenes fornemste turnering 13 gange i alt, og sejret fire gange i de seneste fem sæsoner.

/ritzau/

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk