Champions League: Brøndby er slået ud – danskermål i Tyskland og Sverige

Brøndby tabte hjemme med 3-1 til Lillestrøm og er ude af Champions League. I Tysklands scorede Pernille Harder to kasser.

Brøndby IFs Stine Larsen var den eneste af hjemmeholdets spillere, der kom på tavlen i onsdagens kamp mod Lillestrøm. (Foto: Anders KjæRbye © Scanpix)

Brøndby er ude af Champions League. De danske mestre tabte onsdag aften 3-1 på hjemmebane til Lillestrøm fra Norge.

Danskerne havde ellers et udmærket udgangspunkt inden returkampen, efter at det i Norge var blevet til 0-0. Men da gæsterne bragte sig foran allerede i det 8. minut, blev Brøndby tvunget frem af banen, og det udnyttede Lillestrøm.

Nordmændene kom også på 2-0 inden de første 25 minutter af kampen var spillet. Stine Larsen fik godt nok reduceret med en halv time igen, men bare fem minutter senere var klubben fra Vestegnen igen bagud med to da Haavi nettede for Lillestrøm til resultatet 3-1.

Brøndby er dermed ude af Champions League allerede efter 1/16-delsfinalerne.

To gange Harder i storsejr

Anderledes godt gik det for Pernille Harder og Wolfsburg. Den danske angriber diskede op med to mål i holdets storsejr over de spanske mestre fra Atletico Madrid. Hele 12-2 vandt tyskerne med og spillede sig stensikkert videre i turneringen.

I Sverigeblev det også til et danskermål, da Linköpings danske anfører Janni Arnth bragte svenskerne på sejrskurs mod Apollon allerede tidligt i kampen, som sluttede 3-0 og sendte svenskerne videre.

Danske Fortuna Hjørring spiller kl. 20.45 returkamp mod italienske Fiorentina. Hjemme i Hjørring skal Fortuna forsøge at vende et 2-1-nederlag til avancement.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve