Champions League: Imponerende Brøndby-sejr over svenske mestre

Både Brøndby og Fortuna Hjørring hentede sejre i aftenens kampe.

Brøndby hentede en flot sejr over de svenske mestre Pitea i Champions League. (Arkivfoto). (Foto: NILS MEILVANG © Scanpix)

Brøndby fik det, man kan kalde en fantastisk start på Champions League. Det gjorde de med en sejr over de svenske mestre Pitea.

Det var vel og mærke på udebane i Sverige, men det stoppede ikke vestegnsholdet, der kom derfra med en sejr på 1-0.

Målet blev scoret af den stærkt spillende Nicoline Sørensen, der for nylig blev kåret til månedens spiller i kvindeligaen.

Hun scorede efter 38 minutter, og derfra var det ren overlevelse for det danske hold, som var under et tungt pres.

De formåede dog at holde svenskerne fra målet og har dermed et favorabelt udgangspunkt før returkampen om to uger i Brøndby.

Vandt i Albanien

Fodboldkvinderne fra Fortuna Hjørring sikrede sig også et fornemt udgangspunkt i første opgør i 16.-delsfinalen i Champions League.

De danske vicemestre var i Albanien for at møde KF Vllaznia Shkodër i det første opgør, og det endte med en 1-0-sejr til Fortuna Hjørring.

Caroline-Sophie Møller scorede nordjydernes mål i anden halvleg efter 67 minutter, og det lykkedes at holde albanerne fra fadet og rejse hjem med et godt resultat inden returkampen om to uger i Hjørring.

Det danske hold er først trådt ind i Champions League nu, mens Vllaznia har været igennem et indledende gruppespil for at nå frem til 16.-delsfinalen.

/ritzau/