Fischer ærgerlig over CL-debut

Mens træner Frank de Boer egentlig var godt tilfreds med Ajax Amsterdams uafgjorte resultat mod Manchester City, så ægrer Viktor Fischer sig meget.

Ajax Amsterdam rejste hjem fra Manchester med et uafgjort resultat i Champions League, efter at have overlevet et tungt tryk fra City godt hjulpet af en tvivlsom dansk dommerpræstation tirsdag.

Med 2-2 var træner Frank de Boer godt tilfreds, for den hollandske klub havde på den måde fået fire point ud af mødet med de engelske mestre.

Kampen havde tre danskere med fra start i form af Christian Eriksen, Christian Poulsen og Lasse Schöne. Fire minutter før tid fik Viktor Fischer sin Champions League-debut, men det er ikke en, han ser tilbage på med glæde.

- Jeg burde have scoret. Måske endda to gange, siger talentet til ajaxlife.nl.

Angriberen fik chancen i en omstilling, hvor han kunne have afleveret til en fri Christian Eriksen eller Ryan Babel, men han sendte i stedet bolden i sidenettet.

Den 18-årige kunne dog smile en smule.

- Jeg har jo fået min debut i Champions League, konstaterer han.

Ajax Amsterdam er på tredjepladsen i den såkaldte dødens gruppe med halvt så mange point som topholdet Dortmund, der fører med otte, Real Madrid er på andenpladsen i Gruppe D med et point mindre. Sidst ligger Manchester City med to point efter fire kampe.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk