Fortuna og Brøndby kan møde Bayern og City

Både Fortuna Hjørring og Brøndby er seedet, når der på mandag trækkes lod til anden CL-runde.

Danmarks bedste hold kan få meget fint besøg i Champions Leagues 1/8-finale. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Efter sejre i første runde af Champions League har både Fortuna Hjørring og Brøndby fået et godt udgangspunkt inden lodtrækningen til anden runde. Begge de danske hold er nemlig seedet, fordi de ud fra deres koefficientpoint er blandt de otte bedste klubber i den fornemme turnering.

Det betyder, at Fortuna og Brøndby kan møde klubber som Bayern München, Brescia og Manchester City, mens de derimod slipper for hold som Lyon, Wolfsburg, Paris og Barcelona.

Lodtrækningen til anden runde, eller 1/8-finalerne om man vil, finder sted på mandag klokken 13:30 og streames direkte på Uefa.com. Kampene spilles den 9/10 og 16/17 november.

Kvindernes Champions League-turnering spilles udelukkende med knock out-runder, hvor holdene møder hinanden ude og hjemme. I første runde måtte Fortuna Hjørring ud i forlænget spilletid på hjemmebane mod Athletic Bilbao, inden den samlede sejr på 4-3 kom i hus.

Samme aften kørte Brøndby en 2-0-føring fra den første kamp mod St. Pölten i hus på Brøndby Stadion.

Seedede hold i 1/8-finalerne

Lyon (forsvarende vindere)

Wolfsburg

Rosengård

Paris Saint-Germain

Fortuna Hjørring

Brøndby

Barcelona

Rossiyanka

Useedede hold i 1/8-finalerne

Bayern München

FC Zürich

Brescia

Slavia Praha

Eskilstuna United

FC Twente

BIIK-Kazygurt

Manchester City

Ud over Fortuna Hjørring og Brøndby, så er der også danskere i to andre klubber. Line Røddik spiller i FC Barcelona, mens Jack Majgaard er træner i Rosengaard, hvor Sofie Junge desværre har været ramt af et par alvorlige skader.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter