(Foto: Carl Recine © Scanpix)

FOTOFEATURE Liverpools historiske comeback frembragte tårer i begge lejre

Liverpools 4-0-sejr over FC Barcelona var et kæmpe chok for mange. Vi har samlet nogle af de bedste billeder fra aftenen.

Selv i den vildeste fantasi hos en Liverpool-fan var det på forhånd umuligt at tro på, at det engelske hold kunne vende FC Barcelonas 3-0-sejr i den første kamp til avancement til finalen.

Men 90 minutter senere stod der 4-0 på tavlen til Liverpool efter en af de kampe, som vil gå over i historien. Ikke kun på Liverpools stadion Anfield Road, men i hele fodboldhistorien.

Vi har samlet nogle af billederne fra den vilde aften i England, der viser alle de følelser, som begge klubbers tilhængere måtte igennem.

 • FC Barcelonas målmand Marc-André ter Stegen regnes som en af verdens bedste målmænd, men tirsdag aften blev han passeret fire gange. (Foto: Carl Recine © Scanpix)
  1 / 12
 • Georginio Wijnaldum startede egentlig på bænken, men da han blev skiftet ind i fra 2. halvlegs start, lynede han hurtigt to gange og gjorde comeback'et realistisk. (Foto: Phil noble © Scanpix)
  2 / 12
 • Lionel Messi er af mange regnet som verdens bedste fodboldspiller, og han havde scoret to gange i den første kamp, men i returkampen blev han helt lukket ned. (Foto: Carl Recine © Scanpix)
  3 / 12
 • Selveste FC Barcelona tabte 4-0. Det var svært at forstå for de catalanske fans. (Foto: Oli Scarff © Scanpix)
  4 / 12
 • Liverpools sidste mål blev sat ind på lidt af en genialitet, da de fangede et sovende FC Barcelona-forsvar på et hjørnespark. Trent Alexander-Arnold (tv.) fandt Divock Origi (th.), der scorede sejrsmålet. (Foto: Paul ellis © Scanpix)
  5 / 12
 • Mohamed Salah er Liverpools største stjerne, men han var ude af kampen med en hjernerystelse. Det holdt ham dog ikke fra at komme til kampen. Her klapper han Sergio Busquets på skulderen iført en "never give up"-t-shirt. (Foto: Paul ellis © Scanpix)
  6 / 12
 • Bagenden på Anfield Road er berømt og berygtet for deres evige støtte til deres røde helte. De hyldede selvfølgelig også deres spillere efter det historiske resultat. (Foto: Carl Recine © Scanpix)
  7 / 12
 • Liverpools cheftræner Jürgen Klopp kunne formentlig vinde tjansen som borgmester i byen, hvis der blev afholdt valg i dag. (Foto: Phil noble © Scanpix)
  8 / 12
 • FC Barcelona-fans havde allerede tanker på Champions League-finalen før tirsdagens kamp. Derfor var det en ekstra bitter pille at sluge. (Foto: Carl Recine © Scanpix)
  9 / 12
 • Det var ikke kun FC Barcelonas fans, som var i tårer efter kampen. Også Liverpool-kaptajnen Jordan Henderson havde svært ved at skjule følelserne og får her en stor krammer af sin træner Jürgen Klopp. (Foto: Neil hall © Scanpix)
  10 / 12
 • Liverpool skal nu møde vinderen af Ajax-Tottenham-semifinalen i finalen. Det opgør bliver spillet i aften. (Foto: Neil hall © Scanpix)
  11 / 12
 • Barcelonas spanske træner Ernesto Valverde efter nederlaget. (Foto: Oli Scarff © Scanpix)
  12 / 12

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter