Godt nyt for Tottenham-fans: Kane melder sig klar til CL-finale

Harry Kane er klar til at spille efter sin ankelskade. Manager Mauricio Pochettino afventer udviklingen.

Det er op til Tottenhams manager, Mauricio Pochettino, om topscorer Harry Kane skal være med i Champions League-finalen mod Liverpool på lørdag.

Kane melder nemlig sin ankel helbredt og klar til kamp, og nu er det kun et spørgsmål, om angriberen er i god nok form til en plads på holdet efter næsten to måneders tvungen pause.

- Jeg er i en god forfatning, anklen føles stærk. Det er op til manageren, om jeg spiller eller ej, men indtil videre er alt i orden, siger Kane ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Harry Kane kom galt afsted med anklen i den første Champions League-kvartfinale mod Manchester City 9. april og har ikke været på banen siden.

  • Harry Kane kom til skade med anklen i Champions League-kvartfinalen mod Manchester City. (Foto: Paul Childs © Scanpix)
  • Skaden har holdt ham ude knap to måneder. (Foto: Paul Childs © Scanpix)
  • Men nu er den engelske landsholdsanfører altså klar til at spille Champions League-finale mod Liverpool den 1. juni. (Foto: Paul Childs © Scanpix)
1 / 3

Mens holdkammeraterne har afsluttet Premier League-sæsonen og kvalificeret holdet til Champions League-finalen, har VM-topscoreren kæmpet for at blive klar.

Og manager Pochettino er tilfreds med det, han har set under træningen de seneste dage.

- I sidste uge begyndte han så småt at træne med holdet. Jeg er meget positiv i forhold til hans situation, og nu har vi en uge til at evaluere og se på hans udvikling.

- Jeg kan ikke sige med sikkerhed, hvorvidt han vil være med på holdet, på bænken eller helt ude, men vi er meget tilfredse med hans fremskridt, siger Pochettino ifølge Reuters.

Hans oplyser desuden, at også Jan Vertonghen, Davinson Sánchez og Harry Winks er på ret kurs efter skadesproblemer og kan komme i spil til storkampen.

Finalen mellem Liverpool og Tottenham spilles lørdag aften på Wanda Metropolitano i Madrid.

/ritzau/

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter