Grønkjær: Den første kamp piner os

Den tidligere Chelsea-spiller Jesper Grønkjær håber at revanchere den ringe indsats i Parken.

Jesper Grønkjær håber på oprejsning på sin gamle hjemmebane. (Foto: Liselotte Sabroe © Scanpix)

Der er meget at revanchere for Jesper Grønkjær og holdkammeraterne i aftenens returkamp mod Chelsea i Champions League. Det er ikke bare 0-2-nederlaget, der gør ondt, men også det faktum at FCK slet ikke fandt det spil, der gav så stor succes i efteråret.

- Vi ved godt, at vores chancer ikke er ret store herovre. Men vi leverede ikke nogen god præstation i Parken - der var mange, der ikke ramte deres ypperste, og jeg lavede en personlig fejl, som satte dem igang. Vi møder et hold, som er bedre end os, men vi kan forlange af os selv, at strukturen er på plads - noget vi generelt har været gode til i klubben. Vi ramte ikke formen i den første kamp, og det piner os, erkender Jesper Grønkjær.

For Jesper Grønkjær er kampen noget helt særligt efter en fortid i Chelsea fra 2000-2004.

- Der er ikke meget, der er forandret. Det er da en tur op gennem "memory lane" at gå de 15 meter gennem tunnellen. Jeg havde fire gode år her, hvor jeg for alvor kom ind i voksen-fodbold. Jeg har haft mange oplevelser også privat, da det er landet, hvor min datter blev født. Jeg tror, jeg vil gå en ekstra lang tur i aften, sagde Jesper Grønkjær, der glæder sig til at høre de godt 3.000 FCK-fans, der vil være på plads på Stamford Bridge i aften.

- De har stor betydning. De fleste husker, hvordan det var i Barcelona, hvor vi kun kunne høre FCK's fans - de har hjulpet os utrolig meget, så det er noget, vi er opmærksomme på, siger Grønkjær.

Facebook
Twitter