Harders hævn over Lyon udeblev: Wolfsburg taber første CL-kvartfinale

Lyon nappede sidste sæsons Champions League-trofæ for næsen af danskeren. Onsdag var franskmændene igen stærkest i den første af to kvartfinaler.

Pernille Harder i grønt kæmpede forgæves mod Lyon. Den danske angriber kom aldrig på tavlen i 2-1-nederlaget. (Foto: Jeff Pachoud © Scanpix)

Den danske landsholdsangriber Pernille Harder stod onsdag aften over for en velkendt modstander i den første kvartfinale i kvindernes Champions League.

Sammen med sin tyske klub Wolfsburg var hun på besøg hos franske Lyon, som tyskerne tabte sidste års Champions League-finale til, efter danskeren ellers havde bragt Wolfsburg i front.

Desværre for Harder fandt hun ikke vej til netmaskerne i onsdagens kvartfinale. I stedet fik det franske hjemmehold en superstart på kampen, da Eugenie Le Sommer bragte Lyon foran efter 11 minutter.

Blot syv minutter efter var den føring fordoblet, da Wendie Renard sendte bolden i kassen til 2-0.

Fischer reducerede

Dermed var Lyon var på vej mod et rigtig godt udgangspunkt, men 20 minutter efter pausen blev der bragt spænding ind i opgøret.

I stedet for en dansk scoring, så var det den svenske forsvarsspiller Nilla Fischer som reducerede for Wolfsburg. Flere mål kom der dog ikke i opgøret.

Det betyder, at Pernille Harder og Wolfsburg i returopgøret om en uge skal forsøge at hente Lyons 2-1-føring, hvis drømmen om at vinde Champions League i år skal leve videre.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk