Højlund scorer første United-mål, mens Eriksen indtager uheldig hovedrolle mod Bayern

Manchester United tabte onsdag aften 4-3 mod Bayern München i Champions League.

Rasmus Højlund scorede onsdag aften sit første mål for Manchester United. (Foto: © TOBIAS SCHWARZ, Ritzau Scanpix)

Manchester United-spillerne Rasmus Højlund og Christian Eriksen indtog begge hovedroller, da de onsdag aften stod ansigt til ansigt med den tyske storklub Bayern München i Champions League-gruppespillet.

Dog på hver sin måde.

Førstnævnte, der skiftede til Manchester United denne sommer, kom nemlig på måltavlen for første gang for sin nye klub, da han i begyndelsen af anden halvleg modtog bolden i modstandernes felt og sparkede bolden i kassen.

Rasmus Højlund fandt nettet kort inde i anden halvleg, og det skabte kortvarigt spænding i opgøret. (Foto: © TOBIAS SCHWARZ, Ritzau Scanpix)

Kort efter var det så Christian Eriksens tur til at komme i rampelyset - men på mere uheldig vis.

Den danske midtbanespiller begik nemlig straffespark, da han i feltet forsøgte at dække af for et indlæg, som blev sparket op på hans arm.

Straffesparket eksekverede den engelske stjerneangriber Harry Kane på, og selvom de engelske gæster med to sene scoringer fik skabt både dramatik og spænding til det sidste, formåede de ikke at hente tyskernes føring.

Bayern München endte med at vinde 4-3, og derfor må Christian Eriksen, Rasmus Højlund og resten af Manchester United-spillerne rejse hjem til England uden point.

Vild afslutning var ikke nok for United

De kom ellers tæt på til sidst, Manchester United-spillerne.

Efter lidt tilfældigheder fik midtbanegeneralen Casemiro prikket bolden i mål lige inden tillægstiden.

Det gav det engelske hold, som ikke længere havde hverken Christian Eriksen eller Rasmus Højlund på banen, et kortvarigt energiboost og skabte også fornyet spænding og dramatik, men det udmøntede sig ikke i en udligning.

Tværtimod øgede Mathys Tel føringen et par minutter inde i overtiden, og så virkede det umuligt for den engelske klub at hente føringen.

Og det var det da også, for selvom Casemiro i den hæsblæsende slutfase blev dobbelt målscorer med et hovedstød fra klos hold, var det forgæves.

Scoringen, der faldt fem minutter inde i overtiden, gjorde ikke andet end at pynte på resultatet, og derfor kunne Bayern München i sidste ende række armene i vejret og juble over sejren.