Jeppe Curth: Drømmenes Teater var magisk

I 2008 spillede AaB 2-2 mod mægtige Manchester United i Champions League, og det var et enestående øjeblik for Jeppe Curth.

Her ser vi Jeppe Curth forsøge sig mod United på Old Trafford. (Foto: henning Bagger © Scanpix)

Lige siden Jeppe Curth startede med at spille fodbold, har han været United-fan. Derfor var det specielt for Curth, da han for otte år siden fik lov til at indfri en af sine helt store drengedrømme på Old Trafford.

- Det var helt fantastisk, fordi jeg altid har været Schmeichel- og United-fan. Så det at spille på Drømmenes Teater mod Manchester United var en surrealistisk oplevelse. Det var jo noget, jeg havde drømt om hele mit liv, siger Jeppe Curth til DR.

En måned inden kampen havde United udspillet nordjyderne med en 0-3 sejr i deres egen hule, som dengang hed Energi Nord Arena, og det lignede derfor en svær opgave for AaB og Jeppe Curth. Alligevel førte AaB kampen 2-1, da dommeren fløjtede til pause.

- Jeg husker tydeligt, da vi sad i omklædningsrummet i pausen, og var foran mod United. Det var et magisk øjeblik. Vi kunne ikke lade være med at grine, siger Curth.

Det var Jeppe Curth, som kort inden pausen havde bragt AaB foran 1-2. Aalborgenserne kunne dog ikke holde føringen i anden halveg, hvor Rooney gjorde det til 2-2, som endte med at blive kampens slutresultat.

Men selvom Curth har haft en succesoplevelse på Old Trafford, kender han desværre ikke formlen på, hvordan man hiver et point med hjem derfra.

- Jeg ved ikke, hvad FC Midtjylland skal være særligt opmærksomme på. De kommer til at møde et helt andet United-hold, så jeg kan desværre ikke give dem et godt råd med på vejen. Andet end at de virkelig skal nyde kampen, siger Jeppe Curth afslutningsvis til DR.

På torsdag klokken 21:05 tager United imod FCM, og der vil et 2-2 resultat være mer end nok for midtjyderne.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve