Poulsen: Gattuso opførte sig som et barn

Christian Poulsen havde ikke megen respekt for Gennaro Gattuso, der hånede danskeren efter Milan slog Schalke ud af Champions League.

Gennaro Gattuso håner Christian Poulsen efter sejren og får en ironisk tommelfinger. (Foto: Stefano Rellandini © DR Sporten)

Champions League-kampen mellem AC Milan og Schalke 04 fik en uværdig afslutning, da Gennaro Gattuso umiddelbart efter slutfløjt farede frem mod Christian Poulsen og åbenlyst hånede ham. Milan vandt kampen 3-2 og sendte Schalke ud af Champions League.

- Vi havde ikke et sammenstød, det var ham, der prøvede at få det. Det har intet med fair play at gøre, og han opførte sig som et lille barn. Jeg håber for ham, at han selv synes det er pinligt efterfølgende, sagde Christian Poulsen efter kampen til TV3.

Danskeren reagerede på provokationen ved at smile og ironisk vende tommelfingeren opad.

Christian Poulsen har ikke haft en høj stjerne hos de italienske spillere og fans, siden Francesco Totti blev udvist ved VM i 2002 for at spytte på danskeren.

Gennaro Gattuso fors?ger at f? lov til at fejre sejren, men Schalkes Rafinha, Gerald Asamoah og Christian Poulsen vil have ham v?k. (Foto: Stefano Rellandini © Scanpix)

Gennaro Gattuso i sammenstød med Rafinha, Gerald Asamoah og Christian Poulsen i slutningen af kampen.

Facebook
Twitter