Ronaldo om vildt saksespark: 'Et uvirkeligt øjeblik for mig'

Real Madrids Cristiano Ronaldo er særlig glad for Juventus-fansenes klapsalver efter scoring på saksespark.

Cristiano Ronaldo scorede et fantastisk mål på saksespark i Champions League-kvartfinalen mod Juventus. (Foto: MAX ROSSI © Scanpix)

Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo førte an med to scoringer, da den spanske storklub tirsdag aften på udebane slog Juventus med 3-0 i kvartfinalen i Champions League.

Midtvejs i anden halvleg kvitterede hjemmeholdets fans endda med klapsalver, da Real Madrid-angriberen på et saksespark gjorde det til 2-0 med sit andet mål i kampen.

- Det var et uvirkeligt øjeblik for mig, siger Ronaldo til Uefa.com.

- Jeg er nødt til at sige mange tak - grazie - til alle Juventus' fans. Det, de gjorde for mig, var utroligt.

- Det er aldrig sket for mig tidligere i karrieren, siger Real Madrid-stjernen om hyldesten fra fans af et rivaliserende hold.

Portugiseren er også glad for selve scoringen. Selv om Ronaldo laver mange mål og er den mest scorende i Champions League-historien med 119 mål, så er det sjældent, at han scorer på saksespark.

Cristiano Ronaldo viste stor, stor akrobatik, da han scorede på saksespark. (Foto: ALBERTO LINGRIA © Scanpix)

- Det var et godt mål, fantastisk, siger Ronaldo.

Med udesejren på 3-0 har Real Madrid gode chancer for at sikre sig en plads i semifinalerne, når Juventus onsdag i næste uge gæster den spanske hovedstad.

Cristiano Ronaldo kan se finalen komme nærmere og nærmere.

- Skridt for skridt, siger han.

- Jeg synes nu, at vi skal have vores tanker på returkampen. Alt er muligt i fodbold, så lad os tænke på den og se, hvad der sker, siger Ronaldo.

Portugiseren har scoret 14 gange i Champions League i denne sæson, og det var tiende kamp i træk, at han tirsdag scorede i Torino. Det er første gang, at det sker i Champions League.

/ritzau/AFP

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter