Ronaldo redder Manchester United med sent sejrsmål

Manchester United kom endnu engang bagfra og vendte et truende nederlag til sejr mod Atalanta.

Cristiano Ronaldo fejrer sin scoring. (Foto: Phil noble)

Manchester United er ved at udvikle sig til specialist i vanvittige Champions League-kampe.

Efter overtidssejren over Villarreal i seneste runde overgik englænderne sig selv onsdag aften ved at slå Atalanta 3-2 efter at have været bagud 0-2 ved pausen.

Hvor tribunerne på Old Trafford gennem det meste af første halvleg var præget af en mumlende utilfredshed, kogte det gamle stadion efter sidebyttet.

Præcis som mod Villarreal gjorde Cristiano Ronaldo sig til dagens helt ved at score sejrsmålet. Denne gang faldt scoringen dog "allerede" ni minutter før tid, da portugiseren headede Luke Shaws præcise indlæg utageligt i nettet.

Den udvikling var svær at forestille sig i første halvleg, hvor United blev straffet hårdt og effektivt.

Atalanta-spillerne udnyttede den usikkerhed, som den seneste tids dårlige resultater har skabt på det Ole Gunnar Solskjærs mandskab.

Efter et kvarter afsluttede Mario Pasalic et fornemt angreb ved at prikke bolden ind fra kort afstand.

Og inden der var gået en halv time gjorde Merih Demiral det til 2-0, da han steg himmelhøjt til vejrs og pandede en hjørnesparksbold i nettet.

Joakim Mæhle var med i hele kampen på Atalantas venstrekant. Den danske landsholdsspiller gjorde det fornuftigt i en mindre offensiv rolle, end den han har på landsholdet.

Danskerscoring for Chelsea

Andreas Christensen åbnede målscoringen, da Chelsea sendte Malmö FF hjem til Sverige med et nederlag på 0-4 i bagagen.

Det er sjældent, Andreas Christensen scorer mål, men når han gør, er det som regel spektakulært.

Med en hammer fra distancen mod Rusland lavede danskeren et af EM-slutrundens mest mindeværdige mål i sommer. Onsdag var det med en flugter, hvor bolden via jorden blev sendt i kassen, at Christensen for første gang nogensinde kom på tavlen for Chelsea.

Danskerens mål var kampens første, i hvad der endte med at blive en magtdemonstration mod Jon Dahl Tomassons Malmö FF i Champions League-gruppespillet. Chelsea vandt 4-0.

Andreas Christensen i færd med at score Chelseas første mål mod Malmø. (Foto: David Klein © Ritzau Scanpix)

Uimponerende Barcelona kommer tilbage på sejrskurs

Barcelona lever videre i Champions League og kan atter gøre sig håb om at avancere til næste runde i den prestigefyldte turnering.

Den økonomisk pressede storklub vandt onsdag aften 1-0 hjemme over Dynamo Kiev og sikrede sig dermed sin første sejr i turneringen.

Efter to klare nederlag i de første runder ville endnu en fiasko have givet Ronald Koemans tropper en uoverskuelig vej til ottendedelsfinalen.

Nu har holdet trods alt overhalet onsdagens ukrainske modstander, der kun har samlet et enkelt point. De to hold mødes igen i Kiev om to uger.

Gerard Pique scorede Barcelonas enlige mål mod Dynamo Kiev. (Foto: ALEJANDRO GARCIA © Ritzau Scanpix)

Meget passende var det en af Barcelonas mest rutinerede kræfter, stopperen Gerard Pique, der sørgede for det livgivende sejrsmål.

Efter 36 minutter stod han fri bagest i feltet og flugtede fra tæt hold Jordi Albas præcise indlæg i nettet.

Scoringen lyste op i en halvkedelig forestilling, der aldrig rigtig kom op i omdrejninger. Barcelona havde bolden klart mest, men spillede langsomt og forholdsvis fantasiløst.

/ritzau/

FacebookTwitter